Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко

Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко

13 Липня 2015
2141
13 Липня 2015
16:16

Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко

2141
Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко
Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко

Директором з продажу видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» призначена Ірина Мельник, яка раніше виконувала обов'язки директора з розвитку бізнесу цієї компанії. Карина Бутенко, екс-комерційний директор  «Українського медіа холдингу», очолила Digital Sales House ВД «Едіпрес Медіа Україна». Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

Ірина Мельник продовжить керувати новими напрямками нон-медіа (івенти, бокс-сервіси, номінації) і очолить продажу майданчиків медіаресурсів компанії.

 

Колишній керівник відділу Ольга Мотрій після 9 років роботи через сімейні обставини завершила роботу в якості директора і буде співпрацювати з «Едіпрес Медіа Україна» на консультативних засадах. «Така реструктуризація відділу продажів дозволить компанії "Едіпрес Медіа Україна" надавати більш широкий спектр інструментів для комплексного вирішення завдань клієнтів: від формування іміджу бренду до стимулювання продажів і контакту з кінцевим споживачем. Все це стає можливим завдяки широкій тематичній медіалінійці видавничого дому, партнерським ресурсам, BTL-активностей (івенти, BOX Services, номінації) і PR-потенціалу (branded content, video production)», - повідомляє ВД.

 

Генеральний директор «Едіпрес Медіа Україна» Інна Катющенко зазначила: «Від імені всієї компанії дякую Ользі Мотрій за роки роботи в якості директора з продажу реклами, за розвиток і побудову ефективної системи продажів, відмінної команди та вагомий внесок у позиціонування нашої компанії на ринку. Сподіваюся, що новий формат відносин буде таким же продуктивним і цікавим. Ірині Мельник бажаю натхнення, удачі і сміливості в реалізації нових ідей і підходів у продажах!».

 

У структурі компанії «Едіпрес Медіа Україна» також продовжує активно розвиватися Digital Sales House, керівником якого  стала Карина Бутенко, яка раніше очолювала продажу реклами в УМХ.

 

Першочергові завдання напрямку - зміцнення позицій «Едіпрес Медіа Україна» в зоні онлайн шляхом розширення лінійки тематичних пакетів для жінок («Здоров'я», «Діти», «Краса і Здоров'я», «Бьюті», Fashion, «Жіночий суперохватний»), що дозволять ефективно вирішувати завдання клієнта за рахунок ресурсів «Едіпресс Медіа» і партнерів. Для цього залучені партнерські ресурси: спеціалізовані медичні сайти tabletki.ua, medbrowse.com.ua, тематичний портал про здоров'я і красу hnb.com.ua, жіночі ресурси glianec.com.ua, ladyhealth.com.ua, fashionable.com. ua, повідомляє ВД. Digital Sales House «Едіпресс Медіа Україна» також планує збільшення активностей в області креативних спецпроектів і нових форматів комунікації з аудиторією.

 

Нагадаємо, Карина Бутенко з січня приступила до посадових обов'язків комерційного директора видавничого дому «Український медіа холдинг» (UMH/УМХ), що належить Сергію Курченку. Раніше вона займала посаду директора холдингу з продажу реклами рекламним агентствам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2141
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антонов
3167 дн. тому
Просматривая информацию о деятельности Украинского Медиа Холдинга приходишь к выводу, что деятельности то нет!!! Извините за каламбур, как говорится! Убежден, что дело тут не в бездеятельности УМХ, или его кончине, а в не интересности, как явления на карте украинского медиа бизнеса. В том числе и для медиа экспертов. Некогда мощный флагман украинского медиа бизнеса перестал существовать как информ явление. И хотя в пакете холдинга присутствуют именитые брэнды, которые уже, как не печально, не входят даже в тройку медиа элиты, но и сам рынок не воспринимает УМХ, как серьезного игрока. Репутация холдинга не подмочена, нет, она почила в бозе. Ключевые сотрудники УМХ, имеющие безупречную репутацию, из за этой же собственной репутации уходят. Один из очень высокопоставленных чиновников намедни, в кругу друзей соратников, дал убийственную характеристику холдингу, мол ""..... с брезгливостью рассматриваю документы УМХ для принятия решения.... если бы даже предложили взятку, не взял бы, опять же из за брезгливости...."" ( почти дословно)! Всякий уважаемый холдинг силен своей СБ. Служба безопасности - это фундамент серьезного бизнеса, особенно в наших реалиях. Когда сотрудники СБ уходят стройными рядами во главе с руководителем???? Это, большая вероятность, конец бизнесу подкрался незаметно. Хотя в истории с УМХ, ничего необычного не произошло. "" Гениальность"" управленцев УМХ, во главе с "" великим"" ХОЗЯИНОМ, привела историю холдинга к таким печальным последствиям. Уход СБшников из УМХ, которые осведомлены истинным положением дел в конторе, является довольно четким сигналом для медиа рынка......... Денис Войцеховский. ( продолжение в деталях..... будет).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду