detector.media
02.09.2015 11:34
Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»
Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»

2 вересня на позицію креативного директора видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» був призначений колишній арт-директор журналу «Vogue Украина» («Український медіа холдинг») Ярослав Зайчук. Про це повідомила прес-служба холдингу.

 

Ярослав Зайчук керуватиме процесом пошуку і втілення кращих дизайнерських рішень для всіх брендів медіагрупи «Едіпрес». Зокрема перед ним стоять завдання зміцнення і розвитку креативної команди холдингу, розробка ефективних дизайнерських рішень для проектів компанії.

 

«Завдання Ярослава будуть виходити за рамки принта, передбачається його участь у вирішенні різних мультимедійних завдань і проектах, включаючи івенти, інтернет-, відеопродакшн тощо. Я знаю Ярослава багато років і рада бачити його в нашій команді знову. Крім професіоналізму і таланту для мене важливими якостями Ярослава є легкий характер і енергійність», - сказала генеральний директор компанії «Едіпрес Медіа Україна» Інна Катющенко.

 

Перший креативний проект, розроблений під безпосереднім керівництвом Ярослава Зайчука для «Едіпресс Медіа Україна», присвячено 15-річному ювілею компанії. Він буде реалізований на всіх онлайн-майданчиках і в жовтневих номерах друкованих брендів видавничого дому - «Единственная», «Viva!», «Твое здоровье», «Твой Малыш», «Уютная квартира», «Частный Дом», «Юная Леди» та «Любимая дача».

 

«Я радий можливості приєднатися до чудової команді "Едіпрес". Можу з упевненістю сказати, що мій великий досвід і креативні ідеї отримають нове втілення з використанням найсучасніших стандартів медіабізнесу», - зазначив Ярослав Зайчук.

 

У поліграфії Ярослав Зайчук працює понад 18 років. На посаді арт-директора видання «Voguе Украина» він пропрацював два роки. До цього на цій же позиції працював в «Esquire Украина». На обидві позиції він був запрошений на підставі виграних ним тендерів, які проводили штаб-квартири Conde Nast (Лондон) і Hearst (Нью-Йорк) відповідно. Також в портфелі Ярослава Зайчука є розробки для рекламних кампаній таких брендів як «Славутич», «Львiвське». До роботи в Esquire він був частиною команди «Едіпрес».

 

Нагадаємо, кадрові зміни в «Едіпрес Медіа Україна» відбувалися й у липні цього року. Директором з продажу видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» призначили Ірину Мельник, яка раніше виконувала обов'язки директора з розвитку бізнесу цієї компанії. Карина Бутенко, екс-комерційний директор  «Українського медіа холдингу», очолила Digital Sales House ВД «Едіпрес Медіа Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY