На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»

На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»

27 Серпня 2015
31717
27 Серпня 2015
12:28

На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»

31717
На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»
На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»

У понеділок, 7 вересня, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра серіалу «Заборонене кохання», який у Туреччині побив рекорди телеперегляду й був визнаний найякіснішим серіалом останніх років. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перша серія вийде в ефірі о 17.10.

 

Серіал «Заборонене кохання» взяв за основу роман письменника Халіда Зія Усаквігіла 1899 року, але дія в картині відбувається в сучасній Туреччині. У центрі сюжету - молода красуня Біхтер, яка, щоб позлити свою матір, виходить заміж за багатого й успішного Аднана, вдівця з двома дітьми, який годиться їй у батьки. Спочатку сімейне життя пари складається вдало, але поступово все починає руйнуватися. Причина тому - Бехлюль, племінник Аднана, який живе на утриманні дядька в їхньому будинку. Бехлюль - бабій і гульвіса, в нього закохана дочка Аднана Ніхаль. Між Бехлюлем і Біхтер спалахує заборонене кохання, але чи готовий Бехлюль відмовитися від усього і боротися за свою любов?

 

 Серіал побив рекорди телеперегляду в Туреччині

 

Головну роль у стрічці виконала популярна турецька актриса Берен Саат, відома українським телеглядачам за роллю в серіалі «У чому вина Фатмагюль». Також у стрічці задіяні відомі глядачам каналу «1+1» виконавці Хазал Кайя («Сила кохання Феріхи»), Нур Феттахоглу і Небахат Чекре («Величне століття. Роксолана»).  За роль Біхтер у серіалі «Заборонене кохання» Берен Саат удостоєна однієї з найпрестижніших нагород Туреччини - «Золотого метелика».

 

Серіал «Заборонене кохання» виходитиме на каналі «1+1» з понеділка по п'ятницю.

 

Нагадаємо, 22 червня на телеканалі «1+1» стартував новий серіал турецького виробництва «Чорна троянда».  Перша серія стрічки вийшла в ефір о 17.15. 5 травня телеканал «1+1» розпочав показ турецького серіалу «Моя кохана Діла». Епізоди серіалу телеканал показував з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду