На  «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»

На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»

28 Квітня 2015
12986
28 Квітня 2015
12:48

На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»

12986
На  «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»
На  «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»

З 5 травня телеканал «1+1» розпочне показ турецького серіалу «Моя кохана Діла». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Епізоди серіалу телеканал показуватиме з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

«У центрі сюжету - молода вдова Діла, чий чоловік загинув у перестрілці, захищаючи рідного брата. Вона клянеться розшукати і помститися вбивці чоловіка. Але доля зіграла з нею злий жарт: Діла знайомиться з Ризою і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею - її найлютіший ворог, якому вона присягнулася помститися. Чи зможе Діла відмовитися від помсти заради кохання?», - анонсує сюжет телесеріалу прес-служба «1+1».

 

Головні ролі в мелодраматичному серіалі зіграли відомі турецькі актори Хатідже Шенділь та Еркан Петеккая. Серіал «Моя улюблена Діла» створений за мотивами однойменного роману турецького письменника Неджаті Джумалі, написаного в 1977 році. Зйомки проходили в місті Ардана.

 

«Діла - дуже сильна жінка, і саме це в нас спільне. Їй доводиться витримати багато випробувань та іноді робити вчинки, про які вона шкодує. Але вона знаходить у собі сили вистояти й пройти через усе з високо піднятою головою. Я вклала свою душу в цей образ і, здається, багато чого навчилася у Діли, наприклад, стійкості та вміння ніколи не опускати рук, навіть у найбільш безнадійних ситуаціях», - розповідає актриса Хатідже Шенділь.

 

Нагадаємо, з 26 січня на каналі «1+1» у цьому ж слоті виходив турецький серіал «Сила кохання Феріхи». 

 

Восени 2013 року телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію формат турецького серіалу Ezel. Серіал вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım. Права на адаптацію серіалу продала «1+1» міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network.  За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з більше, ніж 45 країн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду