detector.media
27.08.2015 12:28
На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»
На «1+1» стартує новий турецький серіал «Заборонене кохання»

У понеділок, 7 вересня, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра серіалу «Заборонене кохання», який у Туреччині побив рекорди телеперегляду й був визнаний найякіснішим серіалом останніх років. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перша серія вийде в ефірі о 17.10.

 

Серіал «Заборонене кохання» взяв за основу роман письменника Халіда Зія Усаквігіла 1899 року, але дія в картині відбувається в сучасній Туреччині. У центрі сюжету - молода красуня Біхтер, яка, щоб позлити свою матір, виходить заміж за багатого й успішного Аднана, вдівця з двома дітьми, який годиться їй у батьки. Спочатку сімейне життя пари складається вдало, але поступово все починає руйнуватися. Причина тому - Бехлюль, племінник Аднана, який живе на утриманні дядька в їхньому будинку. Бехлюль - бабій і гульвіса, в нього закохана дочка Аднана Ніхаль. Між Бехлюлем і Біхтер спалахує заборонене кохання, але чи готовий Бехлюль відмовитися від усього і боротися за свою любов?

 

 Серіал побив рекорди телеперегляду в Туреччині

 

Головну роль у стрічці виконала популярна турецька актриса Берен Саат, відома українським телеглядачам за роллю в серіалі «У чому вина Фатмагюль». Також у стрічці задіяні відомі глядачам каналу «1+1» виконавці Хазал Кайя («Сила кохання Феріхи»), Нур Феттахоглу і Небахат Чекре («Величне століття. Роксолана»).  За роль Біхтер у серіалі «Заборонене кохання» Берен Саат удостоєна однієї з найпрестижніших нагород Туреччини - «Золотого метелика».

 

Серіал «Заборонене кохання» виходитиме на каналі «1+1» з понеділка по п'ятницю.

 

Нагадаємо, 22 червня на телеканалі «1+1» стартував новий серіал турецького виробництва «Чорна троянда».  Перша серія стрічки вийшла в ефір о 17.15. 5 травня телеканал «1+1» розпочав показ турецького серіалу «Моя кохана Діла». Епізоди серіалу телеканал показував з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY