У Херсоні запрацює Кримський медіацентр – Мінінформполітики

У Херсоні запрацює Кримський медіацентр – Мінінформполітики

26 Серпня 2015
1939
26 Серпня 2015
11:21

У Херсоні запрацює Кримський медіацентр – Мінінформполітики

1939
У Херсоні запрацює Кримський медіацентр – Мінінформполітики
У Херсоні запрацює Кримський медіацентр – Мінінформполітики

У Херсоні найближчим часом буде відкрито Кримський медіацентр. Про це під час прес-конференції повідомив радник міністра інформаційної політики Сергій Костинський.

 

За словами радника, у медіацентрі будуть проходити навчання журналістів, які працюють на окупованих територіях.

 

Центр також виконуватиме функції транзитного майданчика для всіх, хто відвідує Крим (відповідно до процедури в'їзду і виїзду з Криму, це має відбуватися через пункти пропуску в Херсонській області). Також медіацентр постійно висвітлюватиме проблеми з дотриманням прав переселенців з окупованих Криму і територій Луганської та Донецької областей.

 

Наразі Представництво Президента України в АРК, що розміщується в Херсоні, готове виділити частину приміщення для медіацентру. «Крапку у справі виділення приміщення  має поставити регіональне відділення Фонду держмайна України. Сподіваюсь, що це відбудеться найближчим часом», - сказав Сергій Костинський.

 

Нагадаємо, у червні Сергій Костинський заявив, що ситуація зі свободою слова та правами людини на окупованому Росією півострові не отримує належного висвітлення в європейських ЗМІ.  Він також зауважив, що наразі мають бути вирішені питання про створення особливих умов для представників іноземних ЗМІ щодо перетину адміністративного кордону з Кримом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду