НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»

НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»

25 Серпня 2015
2732
25 Серпня 2015
14:41

НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»

2732
НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»
НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»

У суботу, 29 серпня, в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра нового розважального шоу «Відчайдухи». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожному випуску цього ігрового проекту вісім молодих учасників змагаються за грошовий приз до 10 000 грн. Програма складається з трьох етапів, в кожному з яких учасникам необхідно виконати неймовірні завдання: розгадати математичні задачі, коли по тілу бігають щури; з'їсти живих мадагаскарських тарганів, закусити опаришами і запити свинною кров'ю; піднятися по Потьомкінських сходах в лижній екіпіровці і лижах...

 

Зйомки проекту проходили в Києві, Одесі та Дніпропетровську. У шоу взяло участь 160 осіб, 20 з яких виграли гроші. В жодній програмі завдання не повторюються.

 

Ведучі шоу - Дмитро Ворожко та Ілля Луценко.

 

«Життя в суспільстві диктує свої умови - dress cod, правила поведінки, етикет... Все це не дозволяє людині здійснювати неймовірні, божевільні вчинки. А в нашому проекті учасники можуть робити абсолютно все. У нас існує тільки одне правило: чим безбашенніше - тим краще», - сказав Слава Котляр, продюсер проекту.

 

Розважальне шоу «Відчайдухи» виходитиме щосуботи о 22.30.

 

Нагадаємо, про кастинги розважального шоу «Відчайдухи», на які запрошувалися екстремальні молоді люди, канал НЛО TV оголосив у квітні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду