detector.media
25.08.2015 14:41
НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»
НЛО TV запускає по суботах розважальне шоу «Відчайдухи»

У суботу, 29 серпня, в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра нового розважального шоу «Відчайдухи». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожному випуску цього ігрового проекту вісім молодих учасників змагаються за грошовий приз до 10 000 грн. Програма складається з трьох етапів, в кожному з яких учасникам необхідно виконати неймовірні завдання: розгадати математичні задачі, коли по тілу бігають щури; з'їсти живих мадагаскарських тарганів, закусити опаришами і запити свинною кров'ю; піднятися по Потьомкінських сходах в лижній екіпіровці і лижах...

 

Зйомки проекту проходили в Києві, Одесі та Дніпропетровську. У шоу взяло участь 160 осіб, 20 з яких виграли гроші. В жодній програмі завдання не повторюються.

 

Ведучі шоу - Дмитро Ворожко та Ілля Луценко.

 

«Життя в суспільстві диктує свої умови - dress cod, правила поведінки, етикет... Все це не дозволяє людині здійснювати неймовірні, божевільні вчинки. А в нашому проекті учасники можуть робити абсолютно все. У нас існує тільки одне правило: чим безбашенніше - тим краще», - сказав Слава Котляр, продюсер проекту.

 

Розважальне шоу «Відчайдухи» виходитиме щосуботи о 22.30.

 

Нагадаємо, про кастинги розважального шоу «Відчайдухи», на які запрошувалися екстремальні молоді люди, канал НЛО TV оголосив у квітні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY