На Новому стартують проекти розслідувань - «Аферисти в сєтях» та рубрика «Дешево та сердито»

На Новому стартують проекти розслідувань - «Аферисти в сєтях» та рубрика «Дешево та сердито»

25 Серпня 2015
3402
25 Серпня 2015
12:07

На Новому стартують проекти розслідувань - «Аферисти в сєтях» та рубрика «Дешево та сердито»

3402
На Новому стартують проекти розслідувань - «Аферисти в сєтях» та рубрика «Дешево та сердито»
На Новому стартують проекти розслідувань - «Аферисти в сєтях» та рубрика «Дешево та сердито»

25 серпня о 19.00 на Новому каналі стартує нова програма «Аферисти в сєтях» у жанрі розслідування. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Його ведучою стала Олена-Христина Лебідь. Програма - власна розробка Нового каналу.

 

На своєму прикладі ведуча покаже глядачам, де їх можуть підстерігати обман і небезпека, а також пояснить, як їх оминути. Вона виведе на на чисту воду безпринципних шахраїв і тих, які шукають своїх жертв у всесвітній павутині - на сайтах знайомств, купівлі-продажу та в соціальних мережах.

 

«Мене блокували сайти знайомств, мене чекали під під'їздом, мені писали «підбадьорливі» листи з погрозами - і все ж аферисти опинилися в сєтях. Добре, що, коли мене почали блокувати сайти знайомств, ми вже відзняли все!», - розповіла пані Лебідь.

 

Команда проекту використовує для зйомок приховані камери.

 

Зокрема в програмі «Аферисти в сєтях» викриють псевдо мага-екстрасенса, афериста-парфумера, заможних кавалерів, які знайомляться в інтернеті, продавців брендових речей за низькими цінами та ін.

 

«Знімальна група і тільки два охоронці «на хвості», які завжди готові прийти на допомогу по кодовому слову «щука». На що готова піти ведуча, щоб застерегти глядачів від помилок - дивіться в новому сезоні на Новому каналі», - повідомляє прес-служба.

 

Також в прогромі «Абзац!» Нового каналу з'явиться рубрика в жанрі споживацького розслідування «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і Катерина Павлюченко. Старт рубрики - 31 серпня.

 

У прес-службі зазначили, що «Дешево та сердито» - це двомісячний спеціальний експеримент Нового каналу, протягом якого ведучі з'ясовують, на чому в нинішніх економічних умовах можна значно заощадити без шкоди для свого звичного способу життя, використовуючи досвід українських та зарубіжних лайфхакерів.

 

«Як заощадити на одязі, і при цьому чудово виглядати? Як поїсти в ресторані і законно не заплатити за їжу? Як зменшити суму оплати комунальних послуг? А в останній серії Катя Павлюченко покаже, як заощадити на вагітності, пологах та догляді за немовлям. Ведуча знімалася в проекті вагітною», - зазначили у прес-службі.

 

Нагадаємо, до осіннього сезону Новий канал готує ще дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: ігрові «Хто зверху?» та «Суперінтуїція», реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», продовження соціального реаліті-шоу «Ревізор» та ток-шоу «Страсті за Ревізором»

 

Ефір Нового поповнить дейтинг-шоу «Половинки». Своєрідне продовження восени 2015 року отримає програма Нового каналу з минулого сезону - «Проект "Перфект"». У новому журналістському реаліті під назвою «Проект "Любов"» ведуча Таня Бобрикова після «перфектного» перевтілення шукатиме своє кохання.

 

Нагадаємо, що команда програми «Серця трьох» на Новому каналі теж анонсувала запуск третього сезону дейтинг-шоу.

 

Шостий сезон реаліті «Ревізор» стартує на Новому каналі 31 серпня о 19.00.

 

Четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» вийде в ефірі Нового 26 серпня.

 

27 серпня на Новому каналі стартує ігрове шоу «Суперінтуїція» з ведучим Сергієм Притулою. 

 

Другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo стартує на Новому каналі 28 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду