5 канал запускає нову програму «Інформаційний ранок»

5 канал запускає нову програму «Інформаційний ранок»

24 Серпня 2015
2698
24 Серпня 2015
19:01

5 канал запускає нову програму «Інформаційний ранок»

2698
5 канал запускає нову програму «Інформаційний ранок»
5 канал запускає нову програму «Інформаційний ранок»

У вівторок, 25 серпня, о 7.00 на 5-му каналі стартує «Інформаційний ранок» - нова ранкова програма. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У новому телевізійному сезоні 5 канал переформатовує ранковий ефір та збільшує обсяг прямого мовлення. Відтепер в аналітично-дискусійних студіях у режимі ротації ведучі «Інформаційного ранку» наживо разом з фахівцями, обговорюючи головні теми, шукатимуть відповіді на нагальні питання, аналізуватимуть події та прогнозуватимуть їх наслідки, отримуватимуть коментарі від експертів та безпосередніх учасників подій. В ранковому ефірі 5-го каналу виходитимуть також ексклюзивні інтерв'ю з відомими українцями, моральними авторитетами суспільства.

 

Вестимуть нову програму Ольга Сніцарчук, Сергій Барбу, Роман Чайка, Інна Неродик, Роман Сухан, Олександр Аргат.

 

«Ми збільшуємо кількість включень та трансляцій з регіонів України, аби глядачі мали змогу спостерігати за подіями на Заході, Сході, Півночі, Півдні та Центрі країни. Ранковий марафон допоможе людям стати безпосередніми учасниками подій та бути в курсі того, що може відбутися найближчим часом. Глядачі матимуть змогу не лише почути прогнози експертів, але й зробити власні висновки», - сказав редактор  Євген Самохвалов.

 

Виходитиме «Інформаційний ранок» щобудня о 7.00.

 

Нагадаємо, сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України 5 канал застосовує спецпрограмування.  О 7.10   на 5-му каналі стартував телемарафон, присвячений 24-й річниці Незалежності України. Марафон буде продовжуватись до 23.55 і перериватиметься на випуски новин «Час новин», прогнози погоди, а також на трансляцію наживо концерту класичної музики з нагоди 24-ої річниці Незалежності України, яка розпочнеться о 21.00, а також на підсумковий випуск програми «Час-Тайм» о 22.00.   

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду