На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»

На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»

14 Серпня 2015
2372
14 Серпня 2015
13:41

На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»

2372
На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»
На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»

У понеділок, 17 серпня, в ефір телеканалу «Україна» після відпустки повертається оновлений проект «Зірковий шлях» з ведучими Альоною Вінницькою та Олександром Скічком. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде о 9.15.

 

З нових випусків проекту глядачі дізнаються, як зірки провели літо, які зміни відбулися у їхньому особистому житті, чим вони планують дивувати найближчим часом. Творці програми також обіцяють багато ексклюзивних матеріалів -  інтерв'ю з батьками Кузьми, які розкажуть, як знайшли сили пережити смерть сина; сюжет, присвячений пам'яті актора Богдана Ступки. У найближчих випусках також вийде ексклюзивне інтерв'ю з режисером Дарреном Аронофскі, записане під час Одеського міжнародного кінофестивалю. Серед найближчих планів - інтерв'ю зі співачкою Лаймою Вайкуле та матеріал про італійську акторку Софі Лорен.

 

«Ми завжди тримаємо руку на пульсі шоу-бізнесі. Ми «стежимо» за зірками, навіть коли вони відпочивають. Дуже приємно повернутися на знімальний майданчик, щоб у компанії моєї чарівної соведучої Альони Вінницької знову радувати і дивувати глядачів цікавими сюжетами та першими розкривати таємниці їхніх кумирів», - сказав Олександр Скічко.

 

В оновленому форматі програми глядачі зможуть передати привіт в ефірі. Як це можна буде зробити, можна дізнатись на сайті та в ефірі програми «Зірковий шлях».

 

Нові випуски програми «Зірковий шлях» виходитимуть з понеділка по п'ятницю о 9.15.

 

Нагадаємо, програма власного виробництва «Зірковий шлях» про новини зі світу шоу-бізнесу стартувала на каналі «Україна» 13 січня.

 

У грудні минулого року телеканал «Україна»  повідомив, що нову програму про зірок «Зірковий шлях»  вестимуть співачка Альона Вінницька і телеведучий, артист Олександр Скічко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2372
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду