detector.media
14.08.2015 13:41
На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»
На каналі «Україна» стартує новий сезон програми «Зірковий шлях»

У понеділок, 17 серпня, в ефір телеканалу «Україна» після відпустки повертається оновлений проект «Зірковий шлях» з ведучими Альоною Вінницькою та Олександром Скічком. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде о 9.15.

 

З нових випусків проекту глядачі дізнаються, як зірки провели літо, які зміни відбулися у їхньому особистому житті, чим вони планують дивувати найближчим часом. Творці програми також обіцяють багато ексклюзивних матеріалів -  інтерв'ю з батьками Кузьми, які розкажуть, як знайшли сили пережити смерть сина; сюжет, присвячений пам'яті актора Богдана Ступки. У найближчих випусках також вийде ексклюзивне інтерв'ю з режисером Дарреном Аронофскі, записане під час Одеського міжнародного кінофестивалю. Серед найближчих планів - інтерв'ю зі співачкою Лаймою Вайкуле та матеріал про італійську акторку Софі Лорен.

 

«Ми завжди тримаємо руку на пульсі шоу-бізнесі. Ми «стежимо» за зірками, навіть коли вони відпочивають. Дуже приємно повернутися на знімальний майданчик, щоб у компанії моєї чарівної соведучої Альони Вінницької знову радувати і дивувати глядачів цікавими сюжетами та першими розкривати таємниці їхніх кумирів», - сказав Олександр Скічко.

 

В оновленому форматі програми глядачі зможуть передати привіт в ефірі. Як це можна буде зробити, можна дізнатись на сайті та в ефірі програми «Зірковий шлях».

 

Нові випуски програми «Зірковий шлях» виходитимуть з понеділка по п'ятницю о 9.15.

 

Нагадаємо, програма власного виробництва «Зірковий шлях» про новини зі світу шоу-бізнесу стартувала на каналі «Україна» 13 січня.

 

У грудні минулого року телеканал «Україна»  повідомив, що нову програму про зірок «Зірковий шлях»  вестимуть співачка Альона Вінницька і телеведучий, артист Олександр Скічко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY