Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»

Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»

11 Серпня 2015
4221
11 Серпня 2015
17:55

Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»

4221
Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»
Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»

17 серпня телеканал ТЕТ розпочне прем'єрний тиждень четвертого сезону реаліті-експерименту «Панянка-селянка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Випуски реаліті-шоу виходитимуть в ефірі з понеділка по четвер о 19.00.

 

«Героїня першого випуску - популярна ді-джей, телеведуча і дизайнер Іра Чемпіон. Її розкішному гардеробу позаздрить будь-яка дівчина, однак скажений ритм, в якому живе красуня витримає не кожен! За 3 дні в селі Іру чекають зустрічі з усіма її фобіями, вона буде і плакати, і непритомніти, чи переживе вона взагалі цей реаліті експеримент?», - анонсує перший випуск телеканал.

 

Нагадаємо, «Панянка-селянка» - реаліті виробництва Friends Production на замовлення каналу ТЕТ, продюсер - Юліана Райцина. За умовами проекту учасницями кожного випуску стають дві дівчини: одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - у сім'ї, на робочому місці та в колі друзів.

 

Прем'єра першого сезону реаліті-шоу «Панянка-селянка» на телеканалі ТЕТ відбулась у лютому 2014 року і взяла рейтинг 2,31% і частку 6,57% за аудиторією 14-49 («Вся Україна»). Проект перевищив середню частку каналу більш ніж удвічі, адже минулого тижня (27 січня - 2 лютого) за аудиторією 14-49 («Вся Україна») ТЕТ мав середню частку 2,93%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду