detector.media
11.08.2015 17:55
Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»
Канал ТЕТ запускає четвертий сезон реаліті «Панянка-селянка»

17 серпня телеканал ТЕТ розпочне прем'єрний тиждень четвертого сезону реаліті-експерименту «Панянка-селянка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Випуски реаліті-шоу виходитимуть в ефірі з понеділка по четвер о 19.00.

 

«Героїня першого випуску - популярна ді-джей, телеведуча і дизайнер Іра Чемпіон. Її розкішному гардеробу позаздрить будь-яка дівчина, однак скажений ритм, в якому живе красуня витримає не кожен! За 3 дні в селі Іру чекають зустрічі з усіма її фобіями, вона буде і плакати, і непритомніти, чи переживе вона взагалі цей реаліті експеримент?», - анонсує перший випуск телеканал.

 

Нагадаємо, «Панянка-селянка» - реаліті виробництва Friends Production на замовлення каналу ТЕТ, продюсер - Юліана Райцина. За умовами проекту учасницями кожного випуску стають дві дівчини: одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - у сім'ї, на робочому місці та в колі друзів.

 

Прем'єра першого сезону реаліті-шоу «Панянка-селянка» на телеканалі ТЕТ відбулась у лютому 2014 року і взяла рейтинг 2,31% і частку 6,57% за аудиторією 14-49 («Вся Україна»). Проект перевищив середню частку каналу більш ніж удвічі, адже минулого тижня (27 січня - 2 лютого) за аудиторією 14-49 («Вся Україна») ТЕТ мав середню частку 2,93%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY