Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках

Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках

20 Липня 2015
2267
20 Липня 2015
10:31

Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках

2267
Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках
Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках

В перші дні серпня вийде друком книга вокаліста гурту «Танок на Майдані Конго» і телеведучого Олександра Сидоренка (Фоззі).  «Супроводжуючі особи» («Сопровождающие лица»). Про це повідомляє прес-служба видавництва «Клуб сімейного дозвілля», яке випустило нову книгу співака.

 

Сюжет книги розгортається всередині дев'яностих років навколо знаного за попередніми книгами автора Діми Ципердюка з Євпаторії. Тогочасний Крим, як і вся Україна - переживає час злетів і падінь, шансів і невдач. Аромат соєвого м'яса на сковорідці, драні кросівки, спортивні костюми, сигарети More і лікер Amaretto, наркотики, рекет, мафіозні розбірки, будні кримської міліції, аферисти усіх мастей і «гомо совєтікус» в усіх його варіаціях. Діма Ципердюк, він же Ципа, кидає ятку на базарі та подається в журналісти. Першого дня опинившись у шаленому вирі подій, Ципа виявляє винахідливість, гідну великого комбінатора. І те, що для іншого надзвичайна ситуація, для нього дрібні неприємності і нові можливості.

 

«Незвичайні пригоди тих часів, як і все життя початку дев'яностих, стимулювали до розвитку у людей дві основні до виживання риси - винахідливість та незламність, саме вони найбільше закарбувалися в характері головного героя Діми Ципердюка», - анонсує видавництво.

 

Прочитавши нову книгу Фоззі, блогер Сергій Іванов написав: «Ця книга - це афоризми та атмосфера тієї самої неусвідомлено здобутої свободи. Свободи людей, яким нічого втрачати».

 

Нагадаємо, у 2014 році вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко (Фоззі) був ведучим спецпроекту «Футбольна самба-2014» на Першому національному.

 

Минулого року майже всі телеведучі «1+1», команда «Студії 95 кварталу», а також співачка Джамала, музикант Фоззі і олімпійський призер Денис Силантьєв звернулися до українців у телероликах із закликом до об`єднання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2267
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду