detector.media
20.07.2015 10:31
Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках
Нова книга Фоззі розповідає про пригоди журналіста у Криму в 90-х роках

В перші дні серпня вийде друком книга вокаліста гурту «Танок на Майдані Конго» і телеведучого Олександра Сидоренка (Фоззі).  «Супроводжуючі особи» («Сопровождающие лица»). Про це повідомляє прес-служба видавництва «Клуб сімейного дозвілля», яке випустило нову книгу співака.

 

Сюжет книги розгортається всередині дев'яностих років навколо знаного за попередніми книгами автора Діми Ципердюка з Євпаторії. Тогочасний Крим, як і вся Україна - переживає час злетів і падінь, шансів і невдач. Аромат соєвого м'яса на сковорідці, драні кросівки, спортивні костюми, сигарети More і лікер Amaretto, наркотики, рекет, мафіозні розбірки, будні кримської міліції, аферисти усіх мастей і «гомо совєтікус» в усіх його варіаціях. Діма Ципердюк, він же Ципа, кидає ятку на базарі та подається в журналісти. Першого дня опинившись у шаленому вирі подій, Ципа виявляє винахідливість, гідну великого комбінатора. І те, що для іншого надзвичайна ситуація, для нього дрібні неприємності і нові можливості.

 

«Незвичайні пригоди тих часів, як і все життя початку дев'яностих, стимулювали до розвитку у людей дві основні до виживання риси - винахідливість та незламність, саме вони найбільше закарбувалися в характері головного героя Діми Ципердюка», - анонсує видавництво.

 

Прочитавши нову книгу Фоззі, блогер Сергій Іванов написав: «Ця книга - це афоризми та атмосфера тієї самої неусвідомлено здобутої свободи. Свободи людей, яким нічого втрачати».

 

Нагадаємо, у 2014 році вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Олександр Сидоренко (Фоззі) був ведучим спецпроекту «Футбольна самба-2014» на Першому національному.

 

Минулого року майже всі телеведучі «1+1», команда «Студії 95 кварталу», а також співачка Джамала, музикант Фоззі і олімпійський призер Денис Силантьєв звернулися до українців у телероликах із закликом до об`єднання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY