detector.media
13.07.2015 16:16
Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко
Ірина Мельник призначена директором з продажу реклами «Едіпрес Україна», керівником Digital Sales House стала Карина Бутенко

Директором з продажу видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» призначена Ірина Мельник, яка раніше виконувала обов'язки директора з розвитку бізнесу цієї компанії. Карина Бутенко, екс-комерційний директор  «Українського медіа холдингу», очолила Digital Sales House ВД «Едіпрес Медіа Україна». Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

Ірина Мельник продовжить керувати новими напрямками нон-медіа (івенти, бокс-сервіси, номінації) і очолить продажу майданчиків медіаресурсів компанії.

 

Колишній керівник відділу Ольга Мотрій після 9 років роботи через сімейні обставини завершила роботу в якості директора і буде співпрацювати з «Едіпрес Медіа Україна» на консультативних засадах. «Така реструктуризація відділу продажів дозволить компанії "Едіпрес Медіа Україна" надавати більш широкий спектр інструментів для комплексного вирішення завдань клієнтів: від формування іміджу бренду до стимулювання продажів і контакту з кінцевим споживачем. Все це стає можливим завдяки широкій тематичній медіалінійці видавничого дому, партнерським ресурсам, BTL-активностей (івенти, BOX Services, номінації) і PR-потенціалу (branded content, video production)», - повідомляє ВД.

 

Генеральний директор «Едіпрес Медіа Україна» Інна Катющенко зазначила: «Від імені всієї компанії дякую Ользі Мотрій за роки роботи в якості директора з продажу реклами, за розвиток і побудову ефективної системи продажів, відмінної команди та вагомий внесок у позиціонування нашої компанії на ринку. Сподіваюся, що новий формат відносин буде таким же продуктивним і цікавим. Ірині Мельник бажаю натхнення, удачі і сміливості в реалізації нових ідей і підходів у продажах!».

 

У структурі компанії «Едіпрес Медіа Україна» також продовжує активно розвиватися Digital Sales House, керівником якого  стала Карина Бутенко, яка раніше очолювала продажу реклами в УМХ.

 

Першочергові завдання напрямку - зміцнення позицій «Едіпрес Медіа Україна» в зоні онлайн шляхом розширення лінійки тематичних пакетів для жінок («Здоров'я», «Діти», «Краса і Здоров'я», «Бьюті», Fashion, «Жіночий суперохватний»), що дозволять ефективно вирішувати завдання клієнта за рахунок ресурсів «Едіпресс Медіа» і партнерів. Для цього залучені партнерські ресурси: спеціалізовані медичні сайти tabletki.ua, medbrowse.com.ua, тематичний портал про здоров'я і красу hnb.com.ua, жіночі ресурси glianec.com.ua, ladyhealth.com.ua, fashionable.com. ua, повідомляє ВД. Digital Sales House «Едіпресс Медіа Україна» також планує збільшення активностей в області креативних спецпроектів і нових форматів комунікації з аудиторією.

 

Нагадаємо, Карина Бутенко з січня приступила до посадових обов'язків комерційного директора видавничого дому «Український медіа холдинг» (UMH/УМХ), що належить Сергію Курченку. Раніше вона займала посаду директора холдингу з продажу реклами рекламним агентствам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY