ICTV пропонуватиме своїй аудиторії комедійні серіали – Богуцький

ICTV пропонуватиме своїй аудиторії комедійні серіали – Богуцький

9 Липня 2015
2934
9 Липня 2015
13:16

ICTV пропонуватиме своїй аудиторії комедійні серіали – Богуцький

2934
ICTV пропонуватиме своїй аудиторії комедійні серіали – Богуцький
ICTV пропонуватиме своїй аудиторії комедійні серіали – Богуцький

Телеканал  ICTV окрім детективних серіалів активніше пропонуватиме глядачам комедії. Про це «Телекртиці» повідомив директор-президент ICTV Олександр Богуцький.

 

«Ми канал з почуттям гумору, і тому плануємо зайти на територію комедії. Це практичний крок каналу у розширенні програмної концепції. В цьому жанрі будуть представлені концерти Банди Дизель, а також чотири художні історії. Вже написані перші сценарії, і скоро ми розіб'ємо тарілки на старті перших зйомок», - зазначив у своєму письмовому коментарі пан Богуцький.

 

Як він відзначив, на час літнього міжсезоння на телеканалі збільшено тривалість праймових інформаційних проектів власного виробництва.

 

«У цьому році ICTV є безсумнівним лідером у збільшенні саме власного виробництва, і літо ми теж пройдемо із власним телеконтентом, - прокоментував він. -  Канал потужний у створенні інформаційних проектів, які формують весь наш прайм. Високий інтерес глядачів до «Фактів» і «Фактів тижня» продовжує лінійка в 20.20 - «Дістало», «Громадянська оборона», «Секретний фронт», «Інсайдер» і «Антизомбі». Влітку ми збільшимо їхню тривалість, а восени представимо ще два нових проекти, над розробкою яких наразі працюємо. У нас передбачається досить цікаве 24 серпня, однак про це канал оголосить трохи пізніше окремо. І, звісно, літо буде багате на кращі американські кінофільми та серіали».

 

Також Олександр Богуцький запросив до співпраці творців серіалів: «ICTV запрошує всіх, хто має оригінальні ідеї, присилати, обговорювати їх з нами - і готуватись до реального виробництва».

 

Сім серіалів, які, як повідомляла «Детектор медіа», ICTV представить восени, як сподівається пан Богуцький, «започаткують нові тренди в теледивленні на довгі роки».

 

Нагадаємо, це «Володимирська, 15», «Ніконов і Ко», «Пес», продовження серіал «Нюхач», «Слідчі», «Патруль Самооборона» й «Відділ 44».

 

«Володимирська, 15» виробництво Film.ua -  серіал про нові характери нових героїв української міліції - має сприяти створенню бренду новій службі.

 

Серіал «Ніконов і Ко» (спільне виробництво Film.ua і Mamas Film Production) за визначенням ICTV, має на меті затвердити реноме інтелектуалів розшуку і невідворотність розкриття злочинів.

 

У серіалі «Пес» (виробництво Pro TV) ідеться про  нового героя-детектива - чотирилапого сищика та його  авантюрні пригоди, інколи небезпечні, а часом просто кумедні.

 

У серіалі «Слідчі» (виробництво Mamas Film Production) подані «справжні історії з реальними суперслідчими».

 

«Патруль Самооборона» (виробництво Mamas Film Production) - нестандартна відповідь криміналу небайдужих мешканців міста, які добиваються справедливості власними методами.

 

«Відділ 44» (виробництво Pro TV) - історії особливих слідчих, котрі готові розв'язати найскладніші загадки та прийняти найнебезпечніший виклик злочинного світу.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою телеканалу ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду