Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»

Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»

2 Липня 2015
2063
2 Липня 2015
15:03

Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»

2063
Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»
Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»

Три місця на ролі головних героїв у новому серіаліті «Київ вдень і вночі» Нового каналу досі  вакантні. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Ксенія Бугримова, керівник творчого об'єднання, що знімає проект, розповіла, що канал шукає дівчину та двох хлопців.

 

«Ми шукаємо дівчину. Добру і світлу, з великою мрією і гарячим серцем, наївну і недосвідчену. Та яка щиро вірить, що добро переможе зло. Ще нам потрібні два хлопці. Перший - крутий і сексуальний, який звик жити в своє задоволення. Один із тих, на кого дивишся й думаєш: «Хороший, зараза, шкода, не мій». Другий, навпаки, однолюб. Чесний і щирий, захоплений улюбленим хобі, яке встиг перетворити на бізнес», - каже продюсер, яка також керувала виробництвом дейтинг-шоу «Герої&Коханці» (Новий канал) і трьох сезонів реаліті «Холостяк» (СТБ).

 

Зйомки стартують вже незабаром. Серіаліті також потребує учасників на епізодичні ролі.

 

«Дуже велика кількість людей будуть задіяні у другорядних ролях. Шанси є в усіх. Головне, не сидіть на місці. Піднімайте свої дупи і їдьте на кастинг. Не потрібно готуватися, вчити чужі ролі і когось наслідувати. Нам потрібні ті, кого зможуть наслідувати інші», - каже пані Бугрімова.

 

Кастинги відбудуться 7-9, 14-16, 21-23 та 28-30 липня у Києві (вул. Івана Шевцова, 1).

 

Нагадаємо, про запуск проекту «Київ вдень і вночі» на Новому каналі стало відомо у березні. За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

 

Також до осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки» та шукає головних героїв і ведучу для нього.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду