detector.media
02.07.2015 15:03
Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»
Новий канал шукає трьох героїв майбутнього серіаліті «Київ вдень і вночі»

Три місця на ролі головних героїв у новому серіаліті «Київ вдень і вночі» Нового каналу досі  вакантні. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Ксенія Бугримова, керівник творчого об'єднання, що знімає проект, розповіла, що канал шукає дівчину та двох хлопців.

 

«Ми шукаємо дівчину. Добру і світлу, з великою мрією і гарячим серцем, наївну і недосвідчену. Та яка щиро вірить, що добро переможе зло. Ще нам потрібні два хлопці. Перший - крутий і сексуальний, який звик жити в своє задоволення. Один із тих, на кого дивишся й думаєш: «Хороший, зараза, шкода, не мій». Другий, навпаки, однолюб. Чесний і щирий, захоплений улюбленим хобі, яке встиг перетворити на бізнес», - каже продюсер, яка також керувала виробництвом дейтинг-шоу «Герої&Коханці» (Новий канал) і трьох сезонів реаліті «Холостяк» (СТБ).

 

Зйомки стартують вже незабаром. Серіаліті також потребує учасників на епізодичні ролі.

 

«Дуже велика кількість людей будуть задіяні у другорядних ролях. Шанси є в усіх. Головне, не сидіть на місці. Піднімайте свої дупи і їдьте на кастинг. Не потрібно готуватися, вчити чужі ролі і когось наслідувати. Нам потрібні ті, кого зможуть наслідувати інші», - каже пані Бугрімова.

 

Кастинги відбудуться 7-9, 14-16, 21-23 та 28-30 липня у Києві (вул. Івана Шевцова, 1).

 

Нагадаємо, про запуск проекту «Київ вдень і вночі» на Новому каналі стало відомо у березні. За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

 

Також до осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки» та шукає головних героїв і ведучу для нього.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY