Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»

Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»

13 Березня 2015
7769
13 Березня 2015
15:18

Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»

7769
Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»
Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»

Ксенія Бугримова, керівник дейтинг-шоу «Герої&Коханці» (Новий канал) і трьох сезонів реаліті «Холостяк» (СТБ), зніматиме для Нового каналу серіаліті з робочою назвою «Київ удень і вночі». Наразі відбувається пошук героїв молодіжного проекту, йдеться на сайті телеканалу.

 

За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками. У гонитві за стрімкою кар'єрою, багатством, красивим життям, легко втратити головне - почуття. Чи зможуть герої «Київ удень і вночі», подолавши перешкоди, не проґавити своє кохання?

 

«Задумка така - кілька героїв приїжджають підкорювати велике місто. Звісно ж, у кожного з них є своя мрія і таємниця з минулого. І залишається питання, чи завадять їхні «скелети в шафі» втілити заповітну мрію в життя. Пристрасті будуть неабиякі, і засновані вони на реальних подіях», - сказала керівник проекту Ксенія Бугримова.

 

У молодіжному проекті зніматимуться реальні герої, адже це - головна особливість жанру серіаліті. За словами Ксенії Бугримової, цей жанр давно відомий у Європі, а в Україні лише набирає популярність.

 

«Це свіжий проект. Про нову країну і нових молодих людей. Про можливості та надії. Про справжню дружбу і справжнє кохання, яке всі так хочуть знайти. У ньому все буде по-справжньому! Реальне життя, реальні люди, реальні імена, кафе, вулиці - нічого не буде зніматися в павільйоні, все «на натурі». Зйомки практично документальні. Для початку ми продумали образи, які хотіли б побачити. Тепер наше завдання - знайти героїв із подібним бекграундом, щоб глядачі фактично стежили за їхнім реальним життям», - зазначає Ксенія Бугримова.

 

На кастинги проект запрошує дівчат і хлопців віком від 18 до 40 років. Зовнішність не має значення. Спеціальна акторська освіта не потрібна. Старші люди можуть також надсилати анкети, і для них знайдуться ролі в проекті.

 

«Я абсолютно впевнена: хлопчик, який виріс у благополучній родині, не зіграє сироту. Для цього людині потрібно насправді пережити таке, Мені здається, що подібні живі емоції стануть фішкою цього серіалу», - впевнена керівник проекту.

 

Анкету для кастингу можна заповнити на сайті Нового каналу. Кастинги проходитимуть з 21 березня по 26 квітня, з розкладом можна ознайомитись на сайті каналу.

 

Нагадаємо, творче об'єднання студійних програм Нового каналу на чолі з Оленою Маторіною готує на осінь розважальне форматне шоу з ведучим Сергієм Притулою. Серед нових проектів Нового каналу у 2015 році - також два реаліті-шоу про стосунки чоловіків та жінок - «Любов на мільйон» і «Звичка одружуватися».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7769
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qwerty-doc
3302 дн. тому
Вся "задумка така". Берём запрещенный в Украине российский канал "РЕН ТВ" , берем проект реалити (видимо, также лицензионный)"Москва. День и Ночь" и пытаемся его повторить в Украине. И, %90, ну так как у нас в стране, видимо, по-прежнему специалистов нет, как водится, приглашаем из Москвы дядь и тёть, которые уже этот проект делают, сделать его и в Киеве...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду