Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі

Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі

19 Червня 2015
1484
19 Червня 2015
13:18

Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі

1484
Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі
Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі

Компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» (МРМ), організатор Kiev Media Week, і міжнародний галузевий форум Filmteractive заснували головний приз переможцю пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings - безкоштовну акредитацію на Filmteractive 2015 (Лодзь, Польща). Про це повідомляє піар-служба МРМ.

 

Filmteractive - міжнародний діловий майданчик для представлення і просування інтерактивних та крос-платформних проектів, який з 2011 року щорічно проводиться в місті Лодзі в Польщі. У 2015 році Filmteractive відбудеться 23-24 вересня. Дводенна програма включає конференцію, скринінг, а також ринок інтерактивних та крос-платформних проектів, центральною подією якого є публічний пітчинг.

 

«Ми дуже раді співпраці з Kiev Media Week. Це перший досвід партнерства Filmteractive із заходом, який проводиться поза Європейським Союзом. Це прекрасно, що тема інновації в медіа актуальна по всій Європі. Цього року ми всі познайомимося один з одним, а в наступному, впевнена, продовжимо будувати і розвивати міцні партнерські стосунки», - зазначила представник Filmteractive Агата Вельгус.

 

Переможець пітчингу проектів Kiev CoProduction Meetings у якості призу отримає безкоштовну акредитацію на заходи Filmteractive 2015, де зможе відвідати панельні дискусії та презентації кейсів від європейських експертів, а також зустрітися з представниками європейських мовників, операторів VOD-платформ і OTT-сервісів, досвідченими європейськими продюсерами інтерактивного контенту, локальними та міжнародними дистриб'юторами.

 

«Участь у Filmteractive - це додаткова можливість для просування вашого проекту та пошуку копродюсерів у Європі», - запевняють у МРМ.

 

Нагадаємо, що Kiev CoProduction Meetings відбудеться 8 вересня в конференц-залі готелю Hyatt Regency Kiev, у межах медіафоруму Kiev Media Week. Заявки проектів на Kiev CoProduction Meetings приймаються до 24 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду