detector.media
19.06.2015 13:18
Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі
Переможець пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings вирушить до Польщі

Компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» (МРМ), організатор Kiev Media Week, і міжнародний галузевий форум Filmteractive заснували головний приз переможцю пітчингу телепроектів Kiev CoProduction Meetings - безкоштовну акредитацію на Filmteractive 2015 (Лодзь, Польща). Про це повідомляє піар-служба МРМ.

 

Filmteractive - міжнародний діловий майданчик для представлення і просування інтерактивних та крос-платформних проектів, який з 2011 року щорічно проводиться в місті Лодзі в Польщі. У 2015 році Filmteractive відбудеться 23-24 вересня. Дводенна програма включає конференцію, скринінг, а також ринок інтерактивних та крос-платформних проектів, центральною подією якого є публічний пітчинг.

 

«Ми дуже раді співпраці з Kiev Media Week. Це перший досвід партнерства Filmteractive із заходом, який проводиться поза Європейським Союзом. Це прекрасно, що тема інновації в медіа актуальна по всій Європі. Цього року ми всі познайомимося один з одним, а в наступному, впевнена, продовжимо будувати і розвивати міцні партнерські стосунки», - зазначила представник Filmteractive Агата Вельгус.

 

Переможець пітчингу проектів Kiev CoProduction Meetings у якості призу отримає безкоштовну акредитацію на заходи Filmteractive 2015, де зможе відвідати панельні дискусії та презентації кейсів від європейських експертів, а також зустрітися з представниками європейських мовників, операторів VOD-платформ і OTT-сервісів, досвідченими європейськими продюсерами інтерактивного контенту, локальними та міжнародними дистриб'юторами.

 

«Участь у Filmteractive - це додаткова можливість для просування вашого проекту та пошуку копродюсерів у Європі», - запевняють у МРМ.

 

Нагадаємо, що Kiev CoProduction Meetings відбудеться 8 вересня в конференц-залі готелю Hyatt Regency Kiev, у межах медіафоруму Kiev Media Week. Заявки проектів на Kiev CoProduction Meetings приймаються до 24 липня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY