До 24 липня – прийом заявок на Kiev CoProduction Meetings

До 24 липня – прийом заявок на Kiev CoProduction Meetings

26 Травня 2015
1979
26 Травня 2015
16:59

До 24 липня – прийом заявок на Kiev CoProduction Meetings

1979
До 24 липня – прийом заявок на Kiev CoProduction Meetings
До 24 липня – прийом заявок на Kiev CoProduction Meetings

Сьогодні в умовах стрімких змін міжнародного медіабізнесу, турбулентності ринку в Україні та країнах СНД, скорочень бюджетів на виробництво і обмеженнях демонстрації деякого аудіовізуального контенту в Україні, питання копродукції стає дедалі більш актуальним.

 

8 вересня в межах медіафоруму Kiev Media Week відбудеться Kiev CoProduction Meetings -майданчик для представлення і просування телевізійних проектів різних форматів, відкритих для спільного виробництва, а також платформа для стимулювання розвитку копродукції в нашому регіоні, що дозволяє продюсерам знайти партнерів і прийняти участь у перспективних міжнародних проектах.

 

До участі запрошуються незалежні продюсери, представники продакшн-компаній, телепродюсери, члени професійних асоціацій, студії та інвестори з країн СНД, Східної та Західної Європи та інших регіонів світу, які:

 

1. Представляють телепроекти для копродукції в межах Kiev CoProduction Meetings. Заявка на участь та аплікаційна форма подаються на сторінці реєстрації учасника KMW. Термін подання роектів - до 24 липня.

 

2. Готові виступити в якості копродюсерів для створення телепроектів. На сторінці реєстрації учасника KMW необхідно надати коротку інформацію про те, які проекти вас цікавлять, їхні формат, жанр, можливу аудиторію, кількість епізодів тощо. Термін подачі заявки - до 24 липня.

 

Традиційно робота Kiev CoProduction Meetings складатиметься з двох блоків:

 

1. Дискусійна панель - виступи спікерів та експертів з міжнародної копродукції, обмін досвідом та розкриття потенціалу телекопродукції в регіоні, розгляд шоу-кейсів.

 

2. Пітчинг телепроектів для копродукції. Продюсерам кожного відібраного на пітчинг проекту (всього 9 проектів) буде надано 15 хвилин для презентації.

 

Важливо відзначити, що продюсери проектів, прийнятих до участі, але не пройшли відбір на пітчинг, зможуть відвідати захід, будуть представлені аудиторії і зможуть зустріти потенційних копродюсерів особисто. Повна інформація про всі проекти увійде в електронний каталог, доступний увазі зареєстрованих продюсерів. Коротка інформація про всі проекти буде відкрита на сторінці «Каталог проектів».

 

Додатково учасники Kiev CoProduction Meetings отримують знижку на оплату участі в міжнародному ринку контенту Ukrainian Content Market, що відбудеться в рамках Kiev Media Week з 8 по 10 вересня.

 

Програму і подробиці участі в Kiev CoProduction Meetings читайте тут.

 

Kiev CoProduction Meetings відбудеться 8 вересня в конференц-залі готелю Hyatt Regency, (вул. Алли Тарасової 5, Київ).

 

Медіафорум Kiev Media Week 2015 відбудеться з 7 по 11 вересня в готелі Hyatt Regency Kiev.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду