Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»

Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»

16 Червня 2015
2149
16 Червня 2015
17:29

Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»

2149
Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»
Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»

Телеканал NewsOne і портал «Слово і діло» анонсували старт співпраці на прес-конференції 16 червня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спільною роботою ЗМІ прагнуть дати своїм глядачам та читачам можливість дізнаватися про життя кожного міста України.

 

«Вже найближчим часом вийде ряд програмних продуктів, в яких ми будемо показувати обіцянки політиків і розповідати про те, виконали вони їх чи ні. Ми будемо розповідати про всіх політиків, незважаючи на їхні посади, партії, заслуги та інше. Для нас вони всі - слуги народу, які повинні відповідати за свої слова», - коментує проект шеф-редактор Денис Замрій.

 

Головний редактор порталу «Слово і Діло» Катерина Пітеніна розповіла деталі про співпрацю з телеканалом NewsOne.

 

«Ми займаємося не тільки центральною владою, а й регіональними чиновниками. Для цього ми вже будуємо мережу регіональних представництв. Жоден чиновник, жоден депутат на будь-якій посаді, провладний чи опозиційний, не залишиться поза нашою пильною увагою. Ми будемо показувати його обіцянки по телебаченню, в інтернеті, в соцмережах. Наші активісти будуть ставити йому питання публічно і через запити. Ми змусимо тих, хто скористався нашою довірою для отримання влади, працювати на всіх нас, на країну», - заявила вона.

 

Креативний продюсер NewsOne Євгенія Захарова повідомила, що це  перший в історії України медіапроект, який не тільки констатує бездіяльність влади, а й активно вимагає від влади працювати і виконувати свої обіцянки.

 

«Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих людей. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», - закликала вона.

 

Нагадаємо, 14 квітня на телеканалі NewsOne стартувала програма-огляд Facebook під назвою «Апасный Face» із ведучим Василем Апасовим. У програмі ведучий розповідає про найважливіші дописи політиків і лідерів думок у соціальній мережі.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду