detector.media
16.06.2015 17:29
Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»
Канал NewsOne запускає спільний проект з виданням «Слово і діло»

Телеканал NewsOne і портал «Слово і діло» анонсували старт співпраці на прес-конференції 16 червня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спільною роботою ЗМІ прагнуть дати своїм глядачам та читачам можливість дізнаватися про життя кожного міста України.

 

«Вже найближчим часом вийде ряд програмних продуктів, в яких ми будемо показувати обіцянки політиків і розповідати про те, виконали вони їх чи ні. Ми будемо розповідати про всіх політиків, незважаючи на їхні посади, партії, заслуги та інше. Для нас вони всі - слуги народу, які повинні відповідати за свої слова», - коментує проект шеф-редактор Денис Замрій.

 

Головний редактор порталу «Слово і Діло» Катерина Пітеніна розповіла деталі про співпрацю з телеканалом NewsOne.

 

«Ми займаємося не тільки центральною владою, а й регіональними чиновниками. Для цього ми вже будуємо мережу регіональних представництв. Жоден чиновник, жоден депутат на будь-якій посаді, провладний чи опозиційний, не залишиться поза нашою пильною увагою. Ми будемо показувати його обіцянки по телебаченню, в інтернеті, в соцмережах. Наші активісти будуть ставити йому питання публічно і через запити. Ми змусимо тих, хто скористався нашою довірою для отримання влади, працювати на всіх нас, на країну», - заявила вона.

 

Креативний продюсер NewsOne Євгенія Захарова повідомила, що це  перший в історії України медіапроект, який не тільки констатує бездіяльність влади, а й активно вимагає від влади працювати і виконувати свої обіцянки.

 

«Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих людей. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», - закликала вона.

 

Нагадаємо, 14 квітня на телеканалі NewsOne стартувала програма-огляд Facebook під назвою «Апасный Face» із ведучим Василем Апасовим. У програмі ведучий розповідає про найважливіші дописи політиків і лідерів думок у соціальній мережі.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY