Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»

Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»

10 Червня 2015
3404
10 Червня 2015
19:03

Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»

3404
Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»
Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»

16 червня в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра суспільно-політичного ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме з вівторка по четвер о півночі, відразу після другого випуску програми «Спецкор».  Хронометраж кожного випуску - 30 хвилин.

 

«Патріот. UA»- це програма-інтерв'ю, в якій співавтор і ведуча Наталія Якимович обговорює найгостріші події сьогодення з відомими політиками, громадськими діячами, волонтерами. Мета програми - з перших вуст отримати детальну інформацію про ситуацію яка склалася.

 

«Суспільство чекає прямих відповідей і готово ставити незручні питання навіть шановним героям. Тому моє завдання відповідати цьому запиту на правду. Мені подобається працювати в режимі тут і зараз, обговорювати актуальні проблеми, які турбують глядачів саме сьогодні», - розповідає Наталка Якимович.

 

У студію програми «Патріот. UA» будуть запрошені люди, які задають ритм і напрямок руху країни, представляють активну основу громадянського суспільства. У найближчих випусках гостями Наталії Якимович стануть: депутат партії «Народний фронт» Антон Геращенко; голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін; засновник ініціативної групи «Повернись живим» Віталій Дейнега, відомий автогонщик та волонтер - Олексій Мочанов; телеведучий, режисер, актор театру і кіно Ахтем Сейтаблаєв та інші.

 

«Важливо, щоб в студію приходили не тільки відомі політики, але і абсолютно нові люди, справжні герої і патріоти. Щоб у них була можливість висловитися і розповісти свою історію, своє бачення, як нам рухатися далі. Мене дуже вразили розмови з волонтерами, які розповідають багато історій про складнощі і несправедливість. При цьому кожен з них - величезний оптиміст, який твердо вірить у те, що робить, у власні сили. Це така неймовірна сила. Хочеться, щоб таких людей було більше, щоб вони заряджали нас оптимізмом», - сказала Наталка Якимович.

 

Нагадаємо, 29 травня на каналі «2+2» відбулася прем'єра проекту власного виробництва «Страшне завтра», автори якого спробують привернути увагу до техногенних катастроф, що можуть статися в Україні найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду