detector.media
10.06.2015 19:03
Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»
Телеканал «2+2» запускає ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович»

16 червня в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра суспільно-політичного ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме з вівторка по четвер о півночі, відразу після другого випуску програми «Спецкор».  Хронометраж кожного випуску - 30 хвилин.

 

«Патріот. UA»- це програма-інтерв'ю, в якій співавтор і ведуча Наталія Якимович обговорює найгостріші події сьогодення з відомими політиками, громадськими діячами, волонтерами. Мета програми - з перших вуст отримати детальну інформацію про ситуацію яка склалася.

 

«Суспільство чекає прямих відповідей і готово ставити незручні питання навіть шановним героям. Тому моє завдання відповідати цьому запиту на правду. Мені подобається працювати в режимі тут і зараз, обговорювати актуальні проблеми, які турбують глядачів саме сьогодні», - розповідає Наталка Якимович.

 

У студію програми «Патріот. UA» будуть запрошені люди, які задають ритм і напрямок руху країни, представляють активну основу громадянського суспільства. У найближчих випусках гостями Наталії Якимович стануть: депутат партії «Народний фронт» Антон Геращенко; голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін; засновник ініціативної групи «Повернись живим» Віталій Дейнега, відомий автогонщик та волонтер - Олексій Мочанов; телеведучий, режисер, актор театру і кіно Ахтем Сейтаблаєв та інші.

 

«Важливо, щоб в студію приходили не тільки відомі політики, але і абсолютно нові люди, справжні герої і патріоти. Щоб у них була можливість висловитися і розповісти свою історію, своє бачення, як нам рухатися далі. Мене дуже вразили розмови з волонтерами, які розповідають багато історій про складнощі і несправедливість. При цьому кожен з них - величезний оптиміст, який твердо вірить у те, що робить, у власні сили. Це така неймовірна сила. Хочеться, щоб таких людей було більше, щоб вони заряджали нас оптимізмом», - сказала Наталка Якимович.

 

Нагадаємо, 29 травня на каналі «2+2» відбулася прем'єра проекту власного виробництва «Страшне завтра», автори якого спробують привернути увагу до техногенних катастроф, що можуть статися в Україні найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY