«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна

«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна

21 Травня 2015
3873
21 Травня 2015
12:29

«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна

3873
«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна
«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна

«1+1 продакшн» готує телеверсію концерту-триб'юту пам'яті співака, письменника і телеведучого Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), що відбувся в київському «Палаці спорту» 20 травня. В ефірі «1+1» концерт можна буде подивитися  1 червня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт вийде в ефірі о 22.30.

 

Пісні Андрія «Скрябіна» Кузьменка заспівали Руслана, Святослав Вакарчук, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Іван Дорн, Андрій Хливнюк, Потап і Настя, «Брати Гадюкіни», Олександр Положинський, Валерій Харчишин, Тарас Чубай, Тарас Тополя і багато інших артистів. Вони виступили разом з музикантами гурту «Скрябін».

 

Всі кошти від концерту будуть перераховані в благодійний фонд Кузьми Скрябіна.

 

В ефірі «1+1» вже можна побачити анонс телевізійної версії концерту. Під мелодію пісні «Мовчати» в кадрі змінюють один одного музичні інструменти. Імпровізована музична студія наповнена світлом, загиблий співак посміхається з фотографій і здається, ніби саме він тільки що тут співав.

 

 

Нагадаємо, Андрій «Скрябін» Кузьменко загинув в автокатастрофі 2 лютого. Його трагічна смерть стала шоком для мільйонів українців.

 

18 березня телеканал ICTV показав прем'єру документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті музиканта, письменника чи телеведучого Андрія Кузьменка (Скрябіна), який загинув в автокатастрофі 2 лютого. До виходу фільму сайт ICTV створив спецпроект - skryabin.ictv.ua, у якому зібрано рідкісні фото й відео з життя Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», розповідається про етапи творчості музиканта. Сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду