ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»

ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»

18 Березня 2015
4841
18 Березня 2015
16:35

ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»

4841
ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»
ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»

Сьогодні, 18 березня, в ефірі телеканалу ICTV відбудеться прем'єра документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті Андрія Кузьменка.  До виходу фільму сайт ICTV створив спецпроект - skryabin.ictv.ua, у якому зібрано рідкісні фото й відео з життя Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», розповідається про етапи творчості музиканта, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У день прем'єри стрічки «Скрябін. Постскриптум» його шеф-редактор Ірина Соломко опублікувала на сайті fakty.ictv.ua колонку, в якій розповіла про свої враження від зйомок.

 

«Разом зі своєю групою він об'їхав всю Україну. На відміну від інших своїх колег по шоу-бізу, він давав концерти скрізь, в тому числі, і в маленьких містечках. Для нього було важливо бути саме там, бо він бачив настрій народу. Дізнавався, що відбувається у людей в головах, що їм наболіло і чого їм хочеться. І виливав увесь цей біль в своїх піснях.

 

Останній рік свого життя Андрій Кузьменко жив в шаленому темпі. Його надзвичайно вразила війна на Сході. Тільки найближче коло друзів знало, що він годинами знаходився у військовому шпиталі, де, як міг, підтримував поранених хлопців, розуміючи, що їм потрібна увага.

 

В нашому фільмі товариші Андрія по госпіталю? подружжя Ткачових розповідає, як Кузьма забирав до себе додому та особисто купав пораненого та паралізованого Руслана Яроша. І таких історій його небайдужості та щирості безліч», - написала шеф-редактор.

 

Нагадаємо, 18 березня телеканал ICTV покаже прем'єру документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті музиканта, письменника чи телеведучого Андрія Кузьменка, який загинув в автокатастрофі 2 лютого. Стрічка вийде в ефірі о 20.20.

 

За повідомленням каналу, автори не ставили за мету зняти портрет чи створити телеікону відомого співака і телеведучого. Фільм розкриває творчу і особисту багатоманітність Андрія Кузьменка, простежує, яким він був і ким ще міг би стати.

 

Фільм побудований на розповідях людей, які за довгі роки знали Андрія Кузьменка найкраще: досі майже непублічні батьки та сестра, друзі і колеги музиканта Олександр Богуцький, Святослав Вакарчук, Ігор Кондратюк, Володимир Бебешко, Анжеліка Рудницька та інші.  Зйомки проходили в містах, які були визначальними у житті і творчості Кузьми - Новояворівську, Львові, Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду