detector.media
21.05.2015 12:29
«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна
«1+1» покаже телеверсію київського концерту пам’яті Кузьми Скрябіна

«1+1 продакшн» готує телеверсію концерту-триб'юту пам'яті співака, письменника і телеведучого Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), що відбувся в київському «Палаці спорту» 20 травня. В ефірі «1+1» концерт можна буде подивитися  1 червня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт вийде в ефірі о 22.30.

 

Пісні Андрія «Скрябіна» Кузьменка заспівали Руслана, Святослав Вакарчук, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Іван Дорн, Андрій Хливнюк, Потап і Настя, «Брати Гадюкіни», Олександр Положинський, Валерій Харчишин, Тарас Чубай, Тарас Тополя і багато інших артистів. Вони виступили разом з музикантами гурту «Скрябін».

 

Всі кошти від концерту будуть перераховані в благодійний фонд Кузьми Скрябіна.

 

В ефірі «1+1» вже можна побачити анонс телевізійної версії концерту. Під мелодію пісні «Мовчати» в кадрі змінюють один одного музичні інструменти. Імпровізована музична студія наповнена світлом, загиблий співак посміхається з фотографій і здається, ніби саме він тільки що тут співав.

 

 

Нагадаємо, Андрій «Скрябін» Кузьменко загинув в автокатастрофі 2 лютого. Його трагічна смерть стала шоком для мільйонів українців.

 

18 березня телеканал ICTV показав прем'єру документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті музиканта, письменника чи телеведучого Андрія Кузьменка (Скрябіна), який загинув в автокатастрофі 2 лютого. До виходу фільму сайт ICTV створив спецпроект - skryabin.ictv.ua, у якому зібрано рідкісні фото й відео з життя Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», розповідається про етапи творчості музиканта. Сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY