Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту

Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту

19 Травня 2015
2678
19 Травня 2015
17:20

Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту

2678
Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту
Канал «Україна» запустив оновлену версію сайту

19 травня телеканал «Україна» запустив версію свого сайту з оновленим дизайном. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Дизайн створювали за принципом інтерактивності і тісної взаємодії з кожним відвідувачем ресурсу.

 

«Користувачі побачать нове візуальне оформлення, що спроектовано за всіма принципами сучасного дизайну, відчують зручність оновленого функціоналу, що дозволить здійснювати навігацію на сторінці каналу інтуїтивно, а також отримають можливість оцінити новий плеєр, котрий зробить відтворення відео-контенту зручнішім», - повідомила прес-служба.

 

Весь відео-контент каналу відтепер доступний у новому широкому форматі 16:9, який підтримує більшість сучасних моніторів.  Змінилася зокрема і головна сторінка сайту - на ній автоматично з'являється найновіший контент - новини, аналітика, епізоди серіалів, фільми, шоу і соціальні проекти.

 

Новий функціонал сайту kanalukraina.tv дозволяє простіше та швидше ділитися контентом медіа у соціальних мережах Twitter, Facebook і «ВКонтакте». На сайті відкрито розділ зі сторінками проектів каналу, кожна з яких представляє собою інтерактивне діджитал-рішення. Однією з таких сторінок стала «Сильні Українки» для однойменної рубрики у програмі «Ранок з Україною», де розповідають історії відомих жінок та залучають до цього аудиторію.

 

На даний момент сайт доступний в beta-версії. Як повідомили у прес-службі, відвідувачі порталу зможуть оцінити новий формат, а так само висловити свої побажання щодо додаткового поліпшення ресурсу.

 

«Нова версія сайту орієнтована на зручність користувачів, тому тут немає нав'язливої банерної реклами. На даний момент ми також розробляємо мобільну версію сайту, що буде відповідати всім вимогам нових алгоритмів Google, і зробить перегляд з будь-яких типів пристроїв максимально комфортним», - коментує директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Технічною розробкою і дизайном займалася компанія Digital Screens. Креативну концепцію розробляв відділ нових медіа каналу «Україна» під керівництвом Ярослави Антіпіної.

 

Над запуском оновленого сайту також працювали начальник редакторської служби відділу нових медіа Дмитро Галико, редактор сайту каналу «Україна» Олександр Саліженко та менеджер проекту відділу нових медіа Марія Жданова.

 

Нагадаємо, 18 травня канал «Україна» розпочав мовлення в широкоекранному форматі 16:9 у всіх мережах цифрового, кабельного та супутникового телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду