У програмі «Ранок з Україною»  до прем’єри фільму «Незламна» виходитиме рубрика про сильних українок

У програмі «Ранок з Україною» до прем’єри фільму «Незламна» виходитиме рубрика про сильних українок

2 Лютого 2015
4802
2 Лютого 2015
14:45

У програмі «Ранок з Україною» до прем’єри фільму «Незламна» виходитиме рубрика про сильних українок

4802
У програмі «Ранок з Україною»  до прем’єри фільму «Незламна» виходитиме рубрика про сильних українок
У програмі «Ранок з Україною»  до прем’єри фільму «Незламна» виходитиме рубрика про сильних українок

3 лютого, на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною», що виходить щоранку о 6.50, стартує нова рубрика «Сильні українки», з якої глядачі дізнаються про українок з незвичайною долею і унікальним талантом. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Цикл авторських сюжетів «Сильні українки» присвячених життю яскравих та вольових українок, кожен сюжету циклу розповість про одну з таких доль. Ведучою рубрики стала Ольга Грицик (програма «События дня» на каналі «Україна»).

 

У сюжетах глядачі познайомляться з історіями олімпійської чемпіонки Лариси Латиніної, парашутистки Валентини Закорецької, льотчиці Марії Доліної, дресирувальниці левів Ірини Бугримової, художниці Марії Примаченко, письменниць Ольги Кобилянської та Олени Теліги, народної артистки Ніни Матвієнко та багатьох інших. Крім того, глядачі почують експертні думки сучасних українських жінок - істориків, редакторів видань, представників шоу-бізнесу.

 

Перший сюжет із циклу «Сильні українки», присвячений життю княгині Ольги, глядачі побачать в ефірі програми «Ранок з Україною» 3 лютого.

 

Рубрика «Сильні українки» присвячена прем'єрі фільму «Незламна», який розповідає про жінку-снайпера Людмилу Павліченко. Прем'єру картини «Незламна» глядачі побачать навесні у кінотеатрах країни, а також на телеканалі «Україна».

 

Нагадаємо, художній фільм «Незламна» спільного виробництва України та Росії за підтримки Держкіно України планується до виходу в прокаті 2 квітня 2015 року. А 9 травня відбудеться українська телепрем'єра стрічки на телеканалі «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду