У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*

У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*

15 Травня 2015
3062
15 Травня 2015
10:00

У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*

3062
* Матеріал на правах реклами
У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*
У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*

Відтепер християнська радіостанція «Голос Надії» стала ближче до своїх слухачів. І технічно, і за духом. Нові захоплюючі програми для людей різного віку і різних інтересів. Якісна, змістовна музика. Неординарні, веселі, розумні ведучі. І все це 24 години на добу.

 

Запис перших радіопрограм під брендом «Голос Надії» розпочався ще 20 років тому. Спочатку студія знаходилася в Івано-Франківську. Пізніше вона переїхала до Києва. Перші програми виготовляли Валерій Чунківскій, Іван Косован, а також родина Черничко. Останні досі записують п'яти- і п'ятнадцятихвилинні програми на духовні теми, які виходять на першому і другому каналі українського державного радіо.

 

- Інша частина колективу працювала на молодіжний контингент, - згадує ведучий і адміністратор нової програми «WakeUP» Олександр Погрібний. - Нас очолював Анатолій Бегас. Я тоді щойно прийшов на радіо. Познайомився з ним. Почав приїжджати на радіостанцію, записувати рубрики. Радіо існувало тоді як продакшн-студія. Записували аудіокниги, деякі програми. Анатолій Бегас зробив значний внесок у становлення і розвиток цього радіо.

 

Восени 2014 року радіо «Голос Надії» отримало друге народження. Було вирішено створити новий сайт і розпочати на ньому цілодобову онлайн-трансляцію. До цієї події керівництво і співробітники «Голосу Надії» готувалися півроку. Вони зіткнулися з чималими труднощами: закупівля апаратури, створення сітки мовлення, кадрові зміни, запис нових програм тощо. І нарешті першого травня стартувало 24-годинне онлайн-мовлення оновленого «Голосу Надії».

 

Концепцію всього радіо відображає найбільша на сьогоднішній день його ранкова україномовна програма «WakeUP». Це духовно-пізнавальна і розважальна програма, що можна сказати і про радіостанцію в цілому. Всі рубрики, які є в програмі, показують ті напрямки, які будуть розвиватися в рамках інших конкретних радіопрограм. Молоді та енергійні ведучі Світлана Хоменко та Олександр Погрібний представляють такі рубрики, як «WakeUP-Календар» про історичні події дня. «WakeUP-Навчання» про вирішення життєвих питань, вдосконалення свого характеру. Є рубрика «WakeUP-Стосунки», яка говорить сама за себе. У рубриці «WakeUP-Огляд» ведучі роблять огляд Інтернет-видань. Крім цього, є рубрики «WakeUP-Здоров'я», «WakeUP-Цікаве» (всілякі дивовижні факти з різних сфер життя), а також новини та прогноз погоди у Києві. І звичайно ж слухачів чекає бесіда з цікавим гостем і музичні композиції протягом всієї програми. Прокидатися під «WakeUP» можна з 8:00 до 9:00 або з 10:00 до 11:00. Програма виходить з понеділка по п'ятницю. До речі, її прем'єра відбулася ще 30 березня, до початку офіційної цілодобової онлайн-трансляції радіо.

 

Ще одна не менш цікава програма - «Натхнення». Ті зі слухачів, які вже встигли оцінити програму, називають її топової для радіо «Голос Надії». Це підтверджує той факт, що з середини травня програма «Натхнення» транслюватиметься до того ж і на «Радіо-Ера Fm». «Натхнення» - це авторська програма надзвичайно талановитого хлопця Артура Бондарчука. Йому всього 18 років, він студент-другокурсник, і в той же час він уже звукорежисер, композитор і автор власної програми. Ось що розповідає про «Натхнення» колега Артура Олександр Погрібний:

 

- «Натхнення» - програма про яскраві, цікаві досвіди, які пережили реальні люди в своєму житті. Артур із цих життєвих історій робить духовний висновок, щоб спонукати слухачів задуматися над тим, чому сталася та чи інша ситуація і яким може бути з нього правильний вихід. Для одного випуску Артур бере кілька ситуацій. Музично оформляє ці досліди, щоб підкреслити мелодіями характер історії, де трагізм, а де є віра, оптимізм. Звучить дуже красиво. Через це програма популярна. Вона виходить раз на тиждень.

 

Крім цих програм, по радіо звучить багато християнської музики, аудіокниги, транслюються програми інших християнських радіостанцій і телеканалів.

 

Відкриваючи цілодобове Інтернет-мовлення, директор радіо «Голос Надії» В'ячеслав Дем'ян підкреслив, що це не таке радіо, яке мовить тільки в одному напрямку. Був створений контакт-центр «Надія», куди слухачі можуть зателефонувати або написати в будь-який час дня і ночі, попросити про молитву, підтримку, почути відповідь на своє питання, зв'язатися з гостями програми «WakeUP», залишити свої відгуки та побажання щодо радіо, отримати тематичні уроки про сім'ю, виховання дітей, здоров'я, матеріали з вивчення Біблії (тел. 0 800 30 20 20 безкоштовно з усіх стаціонарних і мобільних телефонів України; e-mail: contact@hope.ua).

 

У колективу оновленого «Голосу Надії» великі плани на майбутнє: випуск нових програм, прямі ефіри та спілкування зі слухачами в режимі реального часу, а також трансляція на Fm-хвилях.

 

Зараз же радіо «Голос Надії» можна слухати 24 години на добу на сайті radio.hope.ua, через підписку на подкасти podster.fm/user/golosnadii або в соціальних мережах (Facebook, ВКонтакте, Twitter ).

 

Приєднуйтеся до «Голосу Надії»!

 

Галина Кушнір

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3062
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду