detector.media
15.05.2015 10:00
У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*
У травні стартувало цілодобове інтернет-мовлення радіо «Голос Надії»*
* Матеріал на правах реклами

Відтепер християнська радіостанція «Голос Надії» стала ближче до своїх слухачів. І технічно, і за духом. Нові захоплюючі програми для людей різного віку і різних інтересів. Якісна, змістовна музика. Неординарні, веселі, розумні ведучі. І все це 24 години на добу.

 

Запис перших радіопрограм під брендом «Голос Надії» розпочався ще 20 років тому. Спочатку студія знаходилася в Івано-Франківську. Пізніше вона переїхала до Києва. Перші програми виготовляли Валерій Чунківскій, Іван Косован, а також родина Черничко. Останні досі записують п'яти- і п'ятнадцятихвилинні програми на духовні теми, які виходять на першому і другому каналі українського державного радіо.

 

- Інша частина колективу працювала на молодіжний контингент, - згадує ведучий і адміністратор нової програми «WakeUP» Олександр Погрібний. - Нас очолював Анатолій Бегас. Я тоді щойно прийшов на радіо. Познайомився з ним. Почав приїжджати на радіостанцію, записувати рубрики. Радіо існувало тоді як продакшн-студія. Записували аудіокниги, деякі програми. Анатолій Бегас зробив значний внесок у становлення і розвиток цього радіо.

 

Восени 2014 року радіо «Голос Надії» отримало друге народження. Було вирішено створити новий сайт і розпочати на ньому цілодобову онлайн-трансляцію. До цієї події керівництво і співробітники «Голосу Надії» готувалися півроку. Вони зіткнулися з чималими труднощами: закупівля апаратури, створення сітки мовлення, кадрові зміни, запис нових програм тощо. І нарешті першого травня стартувало 24-годинне онлайн-мовлення оновленого «Голосу Надії».

 

Концепцію всього радіо відображає найбільша на сьогоднішній день його ранкова україномовна програма «WakeUP». Це духовно-пізнавальна і розважальна програма, що можна сказати і про радіостанцію в цілому. Всі рубрики, які є в програмі, показують ті напрямки, які будуть розвиватися в рамках інших конкретних радіопрограм. Молоді та енергійні ведучі Світлана Хоменко та Олександр Погрібний представляють такі рубрики, як «WakeUP-Календар» про історичні події дня. «WakeUP-Навчання» про вирішення життєвих питань, вдосконалення свого характеру. Є рубрика «WakeUP-Стосунки», яка говорить сама за себе. У рубриці «WakeUP-Огляд» ведучі роблять огляд Інтернет-видань. Крім цього, є рубрики «WakeUP-Здоров'я», «WakeUP-Цікаве» (всілякі дивовижні факти з різних сфер життя), а також новини та прогноз погоди у Києві. І звичайно ж слухачів чекає бесіда з цікавим гостем і музичні композиції протягом всієї програми. Прокидатися під «WakeUP» можна з 8:00 до 9:00 або з 10:00 до 11:00. Програма виходить з понеділка по п'ятницю. До речі, її прем'єра відбулася ще 30 березня, до початку офіційної цілодобової онлайн-трансляції радіо.

 

Ще одна не менш цікава програма - «Натхнення». Ті зі слухачів, які вже встигли оцінити програму, називають її топової для радіо «Голос Надії». Це підтверджує той факт, що з середини травня програма «Натхнення» транслюватиметься до того ж і на «Радіо-Ера Fm». «Натхнення» - це авторська програма надзвичайно талановитого хлопця Артура Бондарчука. Йому всього 18 років, він студент-другокурсник, і в той же час він уже звукорежисер, композитор і автор власної програми. Ось що розповідає про «Натхнення» колега Артура Олександр Погрібний:

 

- «Натхнення» - програма про яскраві, цікаві досвіди, які пережили реальні люди в своєму житті. Артур із цих життєвих історій робить духовний висновок, щоб спонукати слухачів задуматися над тим, чому сталася та чи інша ситуація і яким може бути з нього правильний вихід. Для одного випуску Артур бере кілька ситуацій. Музично оформляє ці досліди, щоб підкреслити мелодіями характер історії, де трагізм, а де є віра, оптимізм. Звучить дуже красиво. Через це програма популярна. Вона виходить раз на тиждень.

 

Крім цих програм, по радіо звучить багато християнської музики, аудіокниги, транслюються програми інших християнських радіостанцій і телеканалів.

 

Відкриваючи цілодобове Інтернет-мовлення, директор радіо «Голос Надії» В'ячеслав Дем'ян підкреслив, що це не таке радіо, яке мовить тільки в одному напрямку. Був створений контакт-центр «Надія», куди слухачі можуть зателефонувати або написати в будь-який час дня і ночі, попросити про молитву, підтримку, почути відповідь на своє питання, зв'язатися з гостями програми «WakeUP», залишити свої відгуки та побажання щодо радіо, отримати тематичні уроки про сім'ю, виховання дітей, здоров'я, матеріали з вивчення Біблії (тел. 0 800 30 20 20 безкоштовно з усіх стаціонарних і мобільних телефонів України; e-mail: contact@hope.ua).

 

У колективу оновленого «Голосу Надії» великі плани на майбутнє: випуск нових програм, прямі ефіри та спілкування зі слухачами в режимі реального часу, а також трансляція на Fm-хвилях.

 

Зараз же радіо «Голос Надії» можна слухати 24 години на добу на сайті radio.hope.ua, через підписку на подкасти podster.fm/user/golosnadii або в соціальних мережах (Facebook, ВКонтакте, Twitter ).

 

Приєднуйтеся до «Голосу Надії»!

 

Галина Кушнір

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY