У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами

У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами

14 Травня 2015
1821
14 Травня 2015
11:21

У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами

1821
Команда волонтерів закликає ЗМІ стати інформаційними спонсорами проекту
У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами
У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами

12 травня у Дніпропетровську в рамках благодійного проекту «Люди допомагають людям» (ЛДЛ) було презентовано новий портал lpl.com.ua. Про це йдеться в прес-анонсі.

 

Проект спрямований на допомогу сім'ям, котрі втратили годувальників під час Революції Гідності та внаслідок військових дій на сході України. «Саме Дніпропетровщина є лідером за цим сумним показником. На сьогодні 330 дніпропетровців віддали своє життя за свою країну, а 55 сімей героїв уже стали учасниками проекту», - повідомляють ініціатори.

 

Портал «Люди допомагають людям», який створено командою волонтерів, ставить за мету зібрати інформацію про усі сім'ї, чиї годувальники загинули внаслідок трагічних подій на Майдані і в зоні антитерористичної операції для надання їм матеріальної та моральної допомоги.

 

За словами автора ідеї народного депутата Ольги Богомолець, портал знаходиться в стадії запуску. Всі сім'ї, які представлені в проекті, є реальними, всі рахунки, на які можна надати допомогу, відвідавши портал - персональні й супроводжуються відео-історіями, відзнятими в сім'ях загиблих.

 

Презентуючи проект «Люди допомагають людям», пані Богомолець зазначила, що допомога надається адресно, безпосередньо на рахунок сім'ї, оминаючи посередників, благодійні фонди та інші організації. «Зводиться до мінімуму можливість махінацій і спекуляцій з коштами. Спеціально розроблені програми "Соціальний калькулятор" та "Індикатор наповнення" дозволяють вирівняти баланс допомоги різним учасникам проекту та уникнути зловживань у сфері благодійної допомоги», - пояснила вона.

 

Проект заявляє, що не претендує замінити державну допомогу, а лише стане додатковою підтримкою для родин, що втратили близьку людину під час подій Революції Гідності та у ході військових дій на сході України.

 

У травні презентація проекту запланована у Житомирі, Черкасах, Києві, Вінниці, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську та Львові.

 

Контакти головного офісу, куди можуть звертатися сім'ї, котрі потребують допомоги, і меценати, що готові її надавати: 01030, Київ, вул. Б. Хмельницького, 33/34, офіс 4. «Гаряча лінія»: (097) 75 47 476, (066) 409 89 11, e-mail: ludipomogaut@gmail.com

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду