detector.media
14.05.2015 11:21
У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами
У Дніпропетровську презентували портал «Люди допомагають людям», створений волонтерами
Команда волонтерів закликає ЗМІ стати інформаційними спонсорами проекту

12 травня у Дніпропетровську в рамках благодійного проекту «Люди допомагають людям» (ЛДЛ) було презентовано новий портал lpl.com.ua. Про це йдеться в прес-анонсі.

 

Проект спрямований на допомогу сім'ям, котрі втратили годувальників під час Революції Гідності та внаслідок військових дій на сході України. «Саме Дніпропетровщина є лідером за цим сумним показником. На сьогодні 330 дніпропетровців віддали своє життя за свою країну, а 55 сімей героїв уже стали учасниками проекту», - повідомляють ініціатори.

 

Портал «Люди допомагають людям», який створено командою волонтерів, ставить за мету зібрати інформацію про усі сім'ї, чиї годувальники загинули внаслідок трагічних подій на Майдані і в зоні антитерористичної операції для надання їм матеріальної та моральної допомоги.

 

За словами автора ідеї народного депутата Ольги Богомолець, портал знаходиться в стадії запуску. Всі сім'ї, які представлені в проекті, є реальними, всі рахунки, на які можна надати допомогу, відвідавши портал - персональні й супроводжуються відео-історіями, відзнятими в сім'ях загиблих.

 

Презентуючи проект «Люди допомагають людям», пані Богомолець зазначила, що допомога надається адресно, безпосередньо на рахунок сім'ї, оминаючи посередників, благодійні фонди та інші організації. «Зводиться до мінімуму можливість махінацій і спекуляцій з коштами. Спеціально розроблені програми "Соціальний калькулятор" та "Індикатор наповнення" дозволяють вирівняти баланс допомоги різним учасникам проекту та уникнути зловживань у сфері благодійної допомоги», - пояснила вона.

 

Проект заявляє, що не претендує замінити державну допомогу, а лише стане додатковою підтримкою для родин, що втратили близьку людину під час подій Революції Гідності та у ході військових дій на сході України.

 

У травні презентація проекту запланована у Житомирі, Черкасах, Києві, Вінниці, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську та Львові.

 

Контакти головного офісу, куди можуть звертатися сім'ї, котрі потребують допомоги, і меценати, що готові її надавати: 01030, Київ, вул. Б. Хмельницького, 33/34, офіс 4. «Гаряча лінія»: (097) 75 47 476, (066) 409 89 11, e-mail: ludipomogaut@gmail.com

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY