Телеканал «Україна» розпочав зйомки нової авантюрної мелодрами «Клан Ювелірів»

Телеканал «Україна» розпочав зйомки нової авантюрної мелодрами «Клан Ювелірів»

12 Травня 2015
4361
12 Травня 2015
15:07

Телеканал «Україна» розпочав зйомки нової авантюрної мелодрами «Клан Ювелірів»

4361
Телеканал «Україна» розпочав зйомки нової авантюрної мелодрами «Клан Ювелірів»
Телеканал «Україна» розпочав зйомки нової авантюрної мелодрами «Клан Ювелірів»

Канал «Україна» розпочав знімальний процес нової 95-ти серійної мелодрами «Клан Ювелірів», головним автором якої виступила Тетяна Гнєдаш. Це вже восьмий серіал власного виробництва телеканалу «Україна», повідомляє прес-служба каналу.

 

Зйомки фільму здійснює компанія Front Cinema, що входить до складу Медіа Групи Україна.

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «Україна» повідомив про старт власного 95-серійного проекту «Клан Ювелірів».  Дія серіалу відбуватиметься у Львові. Зйомки проекту розпочнуться у травні і триватимуть близько півроку. Окрім Львова серіал зніматиметься у  Києві та області.

 

Головним режисером картини став Дмитро Гольдман, який раніше зняв для телеканалу «Україна» такі телеромани як «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Красуня Ляля», «Ляля. Повернення», «Катина Любов». Виконавчим продюсером проекту стала Саша Ткаченко, що раніше працювала на проектах «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Красуня Ляля» і «Ляля. Повернення».

 

У світі великих грошей, брехні та інтриг небезпека загрожує кожному, хто наважиться піти наперекір встановленими правилами гри. Одного разу, в епіцентр протистояння двох ворогуючих ювелірних кланів потрапляють відчайдушні закохані Зоя і Тимур. Вступивши в сутичку з самою долею, і не раз зазирнувши в обличчя смерті, вони будуть боротися за своє право на щастя.

 

«З кожним роком телеканал "Україна" нарощує обсяги власного виробництва. Не встигнувши закінчити стосерійну картину "Безсмертник", ми приступили до нового проекту - 95-серійної  мелодрами "Клан Ювелірів". Глядачів каналу "Україна" чекає захоплюючий сюжет, цікава гра українських акторів і висока якість постановки. Все це стало відмінною рисою вироблених нами мелодрам, котрі ось уже шостий рік є лідерами слоту», - сказав Максим Зачепіленко (Данькевич), головний продюсер Департаменту кіносеріального і документального виробництва.

 

Прем'єру картини «Клан ювелірів» на телеканалі «Україна» заплановано на серпень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду