Film.ua зніматиме серіал з елементами трилеру «Забути і згадати»

Film.ua зніматиме серіал з елементами трилеру «Забути і згадати»

12 Травня 2015
2279
12 Травня 2015
11:27

Film.ua зніматиме серіал з елементами трилеру «Забути і згадати»

2279
Film.ua зніматиме серіал з елементами трилеру «Забути і згадати»
Film.ua зніматиме серіал з елементами трилеру «Забути і згадати»

Перший заступник ведучого продюсера, креативний продюсер студії Film.ua Олеся Лук'ненко повідомила, що студія готується до запуску у виробництво мелодраматичного серіалу з елементами трилеру «Забути і згадати», один з героїв якого має маніякальні нахили. Про це вона розповіла в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

За словами Олесі Лук'яненко новий проект студії «Забути і згадати» - це спроба поекспериментувати з жанром.

 

«До звичної для нас мелодрами ми додали трохи трилера - таємниці і загадок. Молода дівчина думає, що закохується в багатого чоловіка, олігарха. Він красиво доглядає. Робить їй пропозицію. Дівчина, природно, погоджується. Здавалося б, жити - не тужити. Але виявилося, що у її чоловіка раніше вже була дружина, і вона безслідно зникла... Коли героїня намагається розгадати таємницю зниклої жінки, вона розуміє, що вийшла заміж за справжнього садиста. Їй вдається від нього втекти, але через сім років ця людина знаходить її. Але дівчина вже подорослішала, вона стала досвідченіше, і найголовніше - її тепер є кому захистити», - розповіла про деталі сюжету креативний продюсер студії.

 

Вона також вважає, що у новому серіалі буде присутній цікавий чоловічий персонаж - головний лиходій Мазов. «Ми трохи похуліганити і додали йому якостей, завдяки яким можна провести паралелі з деякими колишніми українськими політиками...», - сказала пані Лук'яненко.

 

За її словами, наразі почався підготовчий період зйомок нового серіалу. Над проектом працює режисер Максим Мехеда. Раніше студія планувала знімати з ним 60-серійний серіал «Гречанка», над яким згодом почали працювати три інші режисери.

 

Повністю дві частини інтерв'ю з Олесею Лук'яненко читайте у матеріалах «Мы украинская студия и никогда этого не скрывали» та «Разрабатываем форматы для международной аудитории».

 

Нагадаємо, Олеся Лук'яненко повідомила, що студія Film.ua придбала формат і готується до запуску у виробництво серіалу жанру драмеді про кохання пари, у якому жінка старше за чоловіка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду