«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова

«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова

28 Квітня 2015
1589
28 Квітня 2015
12:08

«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова

1589
«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова
«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова

Видавничий дім «Українського медіа холдингу» («УМХ») оголосив про створення комерційної служби проекту «Forbes Украина», яку очолила Олена Чопова. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Раніше відносинами з бізнес-партнерами та рекламодавцями журналу «Forbes Украина» займався сейлз-хауз «Схід» ВД «УМХ», наразі відбувається реорганізація загальної комерційної служби холдингу.

 

У прес-службі повідомили, що новий відділ і співробітники вже приступили до роботи, їх контакти можна знайти на сайті видання «Forbes Украина».

 

В обов'язки  Олени Чопової буде входити підтримка та розвиток комерційних проектів «Forbes Украина», робота з бізнес-партнерами та рекламодавцями, а також просування продуктів видання на ринку.

 

«Forbes - це видання, яке не має аналогів в Україні. Враховуючи складну економічну ситуацію і військовий конфлікт в країні, забезпечити стійкий розвиток «Forbes Украина» є для мене великим викликом, який я приймаю. Навіть у нинішній ситуації Forbes залишається одним з кращих фінансово-економічних журналів світу. Я рада майбутній роботі з професійною командою і впевнена, що ми зможемо зробити проекти Forbes більш цікавими для партнерів і читачів, а також зміцнити лідерство на ринку», - коментує пані Чопова.

 

У прес-службі повідомили, що всього у видавничому домі «УМХ» пані Чопова працює 9 років, зокрема була частиною команди «Forbes Украина». В компанії впевнені, що її досвід і компетенція допоможуть створити ефективну структуру по розвитку і просуванню ведучого проекту компанії.

 

Нагадаємо, у лютому разом з декількома іншими членами редакції з «Forbes Украина» звільнилася заступник шеф-редактора журналу Ніна Міщенко. У квітні вона стала головним редактором порталу Асоціації ритейлерів України (rau.com.ua).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду