detector.media
28.04.2015 12:08
«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова
«Forbes Украина» створює комерційну службу - її очолить Олена Чопова

Видавничий дім «Українського медіа холдингу» («УМХ») оголосив про створення комерційної служби проекту «Forbes Украина», яку очолила Олена Чопова. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Раніше відносинами з бізнес-партнерами та рекламодавцями журналу «Forbes Украина» займався сейлз-хауз «Схід» ВД «УМХ», наразі відбувається реорганізація загальної комерційної служби холдингу.

 

У прес-службі повідомили, що новий відділ і співробітники вже приступили до роботи, їх контакти можна знайти на сайті видання «Forbes Украина».

 

В обов'язки  Олени Чопової буде входити підтримка та розвиток комерційних проектів «Forbes Украина», робота з бізнес-партнерами та рекламодавцями, а також просування продуктів видання на ринку.

 

«Forbes - це видання, яке не має аналогів в Україні. Враховуючи складну економічну ситуацію і військовий конфлікт в країні, забезпечити стійкий розвиток «Forbes Украина» є для мене великим викликом, який я приймаю. Навіть у нинішній ситуації Forbes залишається одним з кращих фінансово-економічних журналів світу. Я рада майбутній роботі з професійною командою і впевнена, що ми зможемо зробити проекти Forbes більш цікавими для партнерів і читачів, а також зміцнити лідерство на ринку», - коментує пані Чопова.

 

У прес-службі повідомили, що всього у видавничому домі «УМХ» пані Чопова працює 9 років, зокрема була частиною команди «Forbes Украина». В компанії впевнені, що її досвід і компетенція допоможуть створити ефективну структуру по розвитку і просуванню ведучого проекту компанії.

 

Нагадаємо, у лютому разом з декількома іншими членами редакції з «Forbes Украина» звільнилася заступник шеф-редактора журналу Ніна Міщенко. У квітні вона стала головним редактором порталу Асоціації ритейлерів України (rau.com.ua).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY