28 квітня – круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG)

23 Квітня 2015
2339
23 Квітня 2015
19:49

28 квітня – круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG)

2339
28 квітня – круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG)

Державне агентство з питань електронного урядування разом з міжнародною громадською організацією «Європейська Медіа Платформа» (ЄМП) запрошують на круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG). 

 

Круглий стіл пройде в Києві, в приміщенні Державного агентства з електронного урядування (вул. Ділова, 24), 1-й поверх, конфернец-зала, 28 квітня, з 16.00 до 20.00.

 

Сам захід проходитиме в Болгарії, місто Софія, з 3 по 5 червня.

 

До участі в круглому столі запрошені керівники профільних державних установ, парламентарі, очільники ІТ бізнесу, представники міжнародних та громадських організацій, журналісти, активісти соціальних мереж. Серед питань, що будуть запропоновані до обговорення - європейські принципи та кращі практики в управлінні Інтернетом, зокрема, в забезпеченні інформаційної та кібернетичної безпеки. Враховуючи, що завдяки сприянню спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» наша країна вперше візьме участь в EuroDIG на офіційному рівні, пропонуємо особливу увагу приділити питанню розподілу повноважень між державними установами щодо репрезентації інтересів України в різних міжнародних організаціях, а також імплементації в Україні принципів мультистейкхолдерізму (відповідальному партнерству держави, бізнесу та суспільства). 

 

Свою участь в заході вже підтвердили Ханне Северінсен, Президент ЄМП; Соріна Тєлєану, виконавчий секретар SEEDIG (дистанційно); Ємі Крокер, координатор міжнародної мережі хотлайнів InHope; Яніка Мерило, радник міністра економічного розвитку і торгівлі України (дистанційно); Роман Шлапак, очільник  спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні»,  ряд інших вітчизняних та закордонних експертів.

 

Для участі у круглому столі треба заповнити реєстраційну форму, яка включає в себе міні-опитування за посиланням:  http://goo.gl/forms/46oNdEpuct.

 

Відповідальними за організацію презентації є Державне агентство з електронного урядування, Робоча група з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем'єр-міністрові України, Міжнародний Фонд «Відродження».
Ініціатором проведення презентації є «Європейська Медіа Платформа».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду