detector.media
23.04.2015 19:49
28 квітня – круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG)

Державне агентство з питань електронного урядування разом з міжнародною громадською організацією «Європейська Медіа Платформа» (ЄМП) запрошують на круглий стіл, присвячений презентації Європейського та Південно-Східно Європейського Діалогу з управління Інтернетом (EuroDIG&SEEuroDIG). 

 

Круглий стіл пройде в Києві, в приміщенні Державного агентства з електронного урядування (вул. Ділова, 24), 1-й поверх, конфернец-зала, 28 квітня, з 16.00 до 20.00.

 

Сам захід проходитиме в Болгарії, місто Софія, з 3 по 5 червня.

 

До участі в круглому столі запрошені керівники профільних державних установ, парламентарі, очільники ІТ бізнесу, представники міжнародних та громадських організацій, журналісти, активісти соціальних мереж. Серед питань, що будуть запропоновані до обговорення - європейські принципи та кращі практики в управлінні Інтернетом, зокрема, в забезпеченні інформаційної та кібернетичної безпеки. Враховуючи, що завдяки сприянню спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» наша країна вперше візьме участь в EuroDIG на офіційному рівні, пропонуємо особливу увагу приділити питанню розподілу повноважень між державними установами щодо репрезентації інтересів України в різних міжнародних організаціях, а також імплементації в Україні принципів мультистейкхолдерізму (відповідальному партнерству держави, бізнесу та суспільства). 

 

Свою участь в заході вже підтвердили Ханне Северінсен, Президент ЄМП; Соріна Тєлєану, виконавчий секретар SEEDIG (дистанційно); Ємі Крокер, координатор міжнародної мережі хотлайнів InHope; Яніка Мерило, радник міністра економічного розвитку і торгівлі України (дистанційно); Роман Шлапак, очільник  спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні»,  ряд інших вітчизняних та закордонних експертів.

 

Для участі у круглому столі треба заповнити реєстраційну форму, яка включає в себе міні-опитування за посиланням:  http://goo.gl/forms/46oNdEpuct.

 

Відповідальними за організацію презентації є Державне агентство з електронного урядування, Робоча група з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем'єр-міністрові України, Міжнародний Фонд «Відродження».
Ініціатором проведення презентації є «Європейська Медіа Платформа».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY