«Незламна» за перший вікенд прокату зібрала в Україні 4,5 млн грн

«Незламна» за перший вікенд прокату зібрала в Україні 4,5 млн грн

8 Квітня 2015
3190
8 Квітня 2015
10:01

«Незламна» за перший вікенд прокату зібрала в Україні 4,5 млн грн

3190
«Незламна» за перший вікенд прокату зібрала в Україні 4,5 млн грн
«Незламна» за перший вікенд прокату зібрала в Україні 4,5 млн грн

Художній фільм «Незламна» спільного виробництва України та Росії за перший вікенд прокату переглянули понад 90 тис. глядачів, а збори першого вікенду тільки в Україні склали понад 4,5 млн грн. Про це йдеться в прес-релізі промо-команди фільму «Незламна».

 

За цими даними, фільм за результатами першого вікенду перевершив такі голлівудські релізи цієї весни, як фантастичний трилер «Дивергент», і більш ніж утричі перевершив за зборами воєнну драму Анджеліни Джолі «Нескорений» і оскароносний байопік «Гра в імітацію» з Бенедиктом Камбербетчем, які також базуються на реальних подіях часів Другої світової війни.

 

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павліченко. У Росії фільм вийшов у прокат під назвою «Битва за Севастополь» - цю назву в Україні в процесі виробництва було змінено на «Незламна».

 

Фільм знімали українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі телеканалу «Україна» і групи компаній Film.ua. Зйомки картини розпочалися у 2012 році й завершилися в середині червня 2014 року. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

Режисер «Незламної» - Сергій Мокрицький, продюсером виступив Єгор Олесов. У головних ролях задіяні Юлія Пересільд («Край», «П'ять наречених», «Параджанов») та Євген Циганов («Діти Арбату», «Пітер FM», «Відлига»).

 

Фільм вийшов у прокат 2 квітня, а 9 травня відбудеться українська телепрем'єра стрічки на телеканалі «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду