detector.media
07.04.2015 11:45
«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015
«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015
Прийом заявок триває до 17 травня

7 квітня стартує прийом заявок на пітчинг ідей від медіагрупи «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Цього року конкурс відбудеться вп'яте. Група шукає ідеї серіалів - історії, що варті телеекрану. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа».


«"1+1 медіа" послідовна у своїй позиції стосовно того, що ринок українського кіно- та серіального виробництва в Україні потрібно активно розвивати. А також, що українці здатні й варті знімати власний телевізійний продукт. Група не тільки активізувала роботу у цьому напрямку - наразі у розробці близько 15 серіалів власного виробництва, а й надає можливість долучитись до цього процесу молодим талантам», - ідеться в повідомленні «1+1 медіа».

 

«Цього року ми проводимо уже п'ятий пітчинг. Приємно, що цю ідею підхопив ринок і такі "конкурси" стають трендом. Для себе, через такий механізм, ми реалізуємо потребу в нових ідеях та свіжій крові з одного боку, а з іншого - даємо майданчик для молодих талантів спробувати себе та отримати прямий доступ то ТБ. Відкритість - одна з головних цінностей нашої групи і ми завжди раді отримувати нове. Сподіваюсь, що актуальна потреба українського ринку в серіалах власного виробництва надихне велику кількість людей взяти участь в проекті», - зазначила PR-директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

 

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно здійснити кілька кроків.

 

Перше і найголовніше - треба придумати унікальну ідею серіалу, який буде цікаво подивитись українцям. Жодних жанрових обмежень - це може бути комедія, детектив, драма тощо. Учасники мають надіслати відеопрезентацію ідеї. Форма довільна: трейлер, тизер, анімовані розкадровки тощо. Головне - відео має передавати настрій, розкривати сюжетну лінію і не бути довшим за 3 хвилини. До відеопрезентації необхідно додати короткий синопсис серіалу. І до 17 травня подати заявку на участь на сайті конкурсу.

 

Попередньо відібрані ідеї будуть опубліковані на сайті конкурсу. 18 травня розпочнеться голосування, а вже 5 червня буде оголошено шорт-лист із 30 найкращих ідей, які потраплять у півфінал.

 

Півфіналісти пройдуть інтенсивний тренінг від фахівців «1+1 медіа» й отримають можливість допрацювати і розвинути свої ідеї. За результатами оцінки допрацьованих робіт буде сформована сімка фіналістів. І 27 червня вони презентуватимуть свої роботи на фестивалі «Відкрита ніч-Дубль 18».

 

Журі «1+1 медіа» спільно з членами журі фестивалю визначать три найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. А щодо володаря гран-прі, якщо такого обере журі, «1+1 медіа» бере зобов'язання зняти серіал за його ідеєю.

 

Нагадаємо, у конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY