Divan.TV повідомляє про врегулювання судових спорів із «1+1 медіа»

Divan.TV повідомляє про врегулювання судових спорів із «1+1 медіа»

2 Квітня 2015
2821
2 Квітня 2015
20:01

Divan.TV повідомляє про врегулювання судових спорів із «1+1 медіа»

2821
Divan.TV повідомляє про врегулювання судових спорів із «1+1 медіа»
Divan.TV повідомляє про врегулювання судових спорів із «1+1 медіа»

Мультимедійний сервіс телебачення Divan.TV і група «1+1 медіа» підписали договір про співпрацю. Підписанням договору було досягнуто згоди сторін по врегулюванню всіх судових спорів, які виникали раніше між компаніями, повідомляє піар-служба сервісу.

 

Тепер канали групи «1+1», «2+2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді» і «УНІАН ТБ» будуть доступні на всіх пристроях, де присутня компанія «Диван.ТБ» (ОТТ-сервіс Divan.TV). Крім того, міжнародним користувачам сервісу в 200 країнах світу тепер відкриті канали «1 + 1 international» і Ukraine Today. Згідно з умовами договору, всі канали медіагрупи будуть доступні також на смартфонах і планшетах, повідомляє ОТТ-сервіс Divan.TV.

 

«Враховуючи світові тенденції розвитку нових технологічних платформ ТВ-смотрения, а також поступовий відтік абонентів з традиційних платформ (кабель, супутник, ефір), ми не можемо залишатися осторонь від існуючої світової практики, тому співпраця з ОТТ-провайдерами є одним з перспективних напрямів розвитку нашої медіа-групи», - прокоментував директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення каналів «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

 

За його словами, така співпраця забезпечить телеканалам групи динамічний контакт з глядачем, додаткові майданчики для промо найбільш важливих ТБ-подій групи, отримання точної і повної статистики перегляду (аудиторія, географія та ін.). У перспективі пан Мальчевський бачить у співробітництві  «додаткові канали монетизації контенту при синергетичному ефекті лінійної і нелінійної моделі мовлення».

 

Згідно зі статистикою Divan.TV, 75% користувачів сервісу дивляться канали групи «1+1 медіа» на Smart TV або через медіаплеєр, 23% - на мобільних пристроях, 2% - в онлайн-режимі на порталі divan.tv.

 

Крім того, Divan.TV і група «1+1 медіа» оголосили про початок спільної боротьби з нелегальними провайдерами та іншими проявами «піратства» в Україні.

 

«Наша мета - не просто надавати нашим абонентам найкращі телеканали і відео, але і сприяти розвитку ринку легального контента в Україні. На сьогоднішній день ні в одного правовласника немає судових претензій чи позовів до Divan.TV. Ми пропонуємо не тільки аудиторію, а й функції сучасного інтерактивного сервісу: збільшення контакту з аудиторією, більш повну і інформативну статистику та ін. Ми сподіваємося, що й інші гравці ринку будуть працювати на його розвиток в рамках чесної конкуренції, а не відстоювати свої приватні інтереси», - повідомив виконавчий директор ТОВ «Диван.ТБ» Аркадій Канюка.

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року мультимедійний сервіс телебачення Divan.TV та група StarLightMedia, в яку входять телеканали СТБ, Новий канал, ICTV, M1, M2, QTV, підписали угоду про співробітництво, згідно якого StarLightMedia дає оператору неексклюзивні права на трансляцію своїх каналів за допомогою IP-протоколу, а Divan.TV буде виплачувати винагороду мовникам.

 

У лютому ТОВ «Диван.ТВ» (ОТТ-сервіс Divan.TV)  програло апеляційний суд щодо трансляції контенту ефірних телеканалів ТОВ «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду