Телеканал «Інтер» відновив інтернет-проект «Наш полк»

Телеканал «Інтер» відновив інтернет-проект «Наш полк»

27 Березня 2015
6372
27 Березня 2015
11:54

Телеканал «Інтер» відновив інтернет-проект «Наш полк»

6372
Телеканал «Інтер» відновив інтернет-проект «Наш полк»
Телеканал «Інтер» відновив інтернет-проект «Наш полк»

Телеканал «Інтер» до 70-х роковин завершення у Європі Другої світової війни, яку канал називає «Перемогою у Великій Вітчизняній війні», відновлює проект «Наш полк». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект розпочато, за твердженням каналу, «як данину пам'яті, поваги та вдячності тим, хто став на захист нашої землі».

 

«Рівно 70 років тому завершилася Велика Вітчизняна війна, що сколихнула весь світ. Ми перемогли ворога, що напав на нашу землю. Ця Велика Перемога - Перемога наших батьків, дідів, наших героїчних мам і бабусь, наших предків - наша перемога, адже в кожній сім'ї є ті, хто пішов на фронт битися проти німецько-фашистських загарбників. І ті, хто не побачив Перемогу 9 травня 1945, але віддав своє життя за неї. Сьогодні ми, як і тоді, хвилюємося за свою Батьківщину, за своїх близьких, і всім серцем хочемо миру», - анонсує телеканал.

 

«Інтер» запрошує взяти участь в інтернет-акції «Наш полк». Для цього необхідно надіслати телеканалу фотографії своїх бабусь і дідусів, які брали участь у Другій світовій війні, а також поділитись спогадами про них, історіями їх життя на сайті Рolk.inter.ua.

 

Канал нагадує, що протягом минулого року в проекті «Наш полк» взяли участь понад 4000 чоловік.

 

Нагадаємо, у травні минулого року «Інтер» повідомив, що в інтернет-акції «Наш полк» взяли участь тисячі людей. На сайті Рolk.inter.ua було опубліковано більше 3 тисяч фотографій учасників Другої світової війни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6372
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3289 дн. тому
Страна, не помнящая прошлого,не имеет будущего.Не мои слова. Интер как всегда -молодчаги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду