ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»

ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»

23 Березня 2015
3714
23 Березня 2015
12:23

ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»

3714
ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»
ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»

25 березня на каналі ICTV стартує програма «Секретний фронт», яка відкриє засекречені, забуті чи маловідомі події, факти і технології, якими можуть пишатися українці. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Документальний проект про духовний і науково-технологічний потенціал України виходитиме щосереди о 20.20.

 

Героями проекту стануть експерти-аналітики, вчені, люди з надзвичайними можливостями, герої АТО, а також звичайні українці з приголомшливими історіями. У програмі на глядачів чекають вражаючі історії, факти й теорії з минулого та прогнози й передбачення майбутнього.

 

У кожному випуску програми виходитимуть чотири оригінальні теми і чотири сюжети, які розкриватимуть таємниці воєнної індустрії, історичних подій, наукових досягнень, а також секретні сторінки життя відомих особистостей. Особливістю кожного циклу стане постійна рубрика астрологічного прогнозу на найбільш серйозні та актуальні теми: військова криза на Сході, банківські вклади, ринок нерухомості, курс валют тощо.

 

«"Секретний фронт" розповість, зокрема, чому Савур-Могила вважається сакральним місцем, розкриє таємниці політичних убивств і розкаже, чого варто боятися лідерам держав, розкриє маловідомі факти повстання українців у радянському таборі у Кенгірі в липні 1954. Із проекту глядач дізнається про природжену схильність до військової діяльності українських чоловіків, у крові яких високий відсоток відкритого американськими вченими "гену воїна"», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо, 27 березня на телеканалі ICTV стартує проект викриттів пропаганди та неправдивих повідомлень російських ЗМІ «Антизомби». Проект виходитиме російською мовою. Програма вийде в ефірі о 20.20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду