detector.media
23.03.2015 12:23
ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»
ICTV запускає документальний проект «Секретний фронт»

25 березня на каналі ICTV стартує програма «Секретний фронт», яка відкриє засекречені, забуті чи маловідомі події, факти і технології, якими можуть пишатися українці. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Документальний проект про духовний і науково-технологічний потенціал України виходитиме щосереди о 20.20.

 

Героями проекту стануть експерти-аналітики, вчені, люди з надзвичайними можливостями, герої АТО, а також звичайні українці з приголомшливими історіями. У програмі на глядачів чекають вражаючі історії, факти й теорії з минулого та прогнози й передбачення майбутнього.

 

У кожному випуску програми виходитимуть чотири оригінальні теми і чотири сюжети, які розкриватимуть таємниці воєнної індустрії, історичних подій, наукових досягнень, а також секретні сторінки життя відомих особистостей. Особливістю кожного циклу стане постійна рубрика астрологічного прогнозу на найбільш серйозні та актуальні теми: військова криза на Сході, банківські вклади, ринок нерухомості, курс валют тощо.

 

«"Секретний фронт" розповість, зокрема, чому Савур-Могила вважається сакральним місцем, розкриє таємниці політичних убивств і розкаже, чого варто боятися лідерам держав, розкриє маловідомі факти повстання українців у радянському таборі у Кенгірі в липні 1954. Із проекту глядач дізнається про природжену схильність до військової діяльності українських чоловіків, у крові яких високий відсоток відкритого американськими вченими "гену воїна"», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо, 27 березня на телеканалі ICTV стартує проект викриттів пропаганди та неправдивих повідомлень російських ЗМІ «Антизомби». Проект виходитиме російською мовою. Програма вийде в ефірі о 20.20.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY