У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор

У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор

17 Березня 2015
3930
17 Березня 2015
16:52

У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор

3930
У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор
У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор

Новим головним редактором сайту телеканалу «Еспресо TV» став Сергій Руденко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше посаду обіймав Тарас Клочко.

 

Сергій Руденко запевнив у продовженні вже виробленого інформаційного курсу, водночас анонсував зміни на користь читачів та телеглядачів «Еспресо ТV».

 

«Сподіваюсь, що нам вдасться продовжити і примножити славні традиції «Еспресо TV». У нас є низка унікальних переваг, про які вже досить скоро дізнаються наші читачі і телеглядачі», - зазначив новий головний редактор сайту «Еспресо TV».

 

Сергій Руденко - працював редактором відділу політики тижневика «Деловая неделя-FT», аналітиком інтернет-проекту proUA. В 2005-2008 роках - головний редактор видання «Сейчас» групи компаній «Ліга», «Газети 24», перший заступник головного редактора інтернет-видання «ПіК Україна». У 2010-2011 роках - головний редактор групи сайтів «Главред». З 2013 до 2014 року - шеф-редактор сайту ТВі. Був автором і ведучим програм «Книги на ТВі» та «Огляд блогів». З жовтня 2014 року був ведучим щоденної програми «Сьогодні про головне».

 

Нагадаємо,  шеф-редактор новин каналу «Еспресо TV» Віталій Пирович очолив портал depo.ua і оголосив про зміну в концепції інтернет-видання depo.ua. Сайт depo.ua стає суспільним, з акцентом на розвитку регіональної мережі. Окрім того портал depo.ua стає виключно україномовним.

 

Віталій Пирович з 2013 року керував сайтом «Еспресо TV», а з 2014 року очолював новинну редакцію телеканалу «Еспресо TV», замінивши на посаді головного редактора Вадима Денисенка, який став народним депутатом.  З 1 березня шеф-редактором «Еспресо TV» призначений Василь Рябчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду